středa 30. listopadu 2011

NEJLEPŠÍ SUCHÝ ŠAMPON 2011?

I dnes pokračujeme v přehledu nejlepších kadeřnických produktů. Mezi miláčky nejen Ameriky patří suchý šampon. Ten nejlepší se podle Stylist Choice Awards jmenuje TIGI Rockaholic Dirty Secret.




TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo je šampon pro suché mytí. Ideální pro mastící se vlasy, předejdete častému vysoušení a poničení vlasů. Vlasy získávají objem a tvar. Díky suchému mytí nezatěžujete vlasy a chráníte barvu. Má téměř bezbarvé složení, proto nezanechává stopy na oblečení ani na polštáři.
Použití: Protřepejte a aplikujte ke kořínkům. Pro lepší efekt aplikujte před spaním. Možno každý den. Vysušuje mastnotu pokožky.





INSPIRATION: FACE UP!

Titul: 10 Magazine
Modelka: Wang Xiao
Styling: Sophia Neophitou-Apostolou
Hair: Akki
Make-up: Pep Gay @ Streeters
Foto: Christian Anwander’s (De Facto Inc.)










INSPIRATION: GLASSES

Titul: WWD 
Modelové: Leebo Freeman & Jeremy Wardlaw 
Styling: Alex Badia 
Foto: Eli Schmidt







INSPIRATION: SHAPE

Model: Nikolay Abrosimov 
Styling: Olga Nemka 
Foto: Marat Mukhonkin







JAKÝ JE NEJKVALITNĚJŠÍ MELÍR 2011?

Již několik let uděluje americký internetový server behindthechair.com ceny pro nejprestižnější profesionální kadeřnické produkty, s názvem Stylist Choice Awards. Celkem 30 kategorií a stejný počet vítězů. Rozhodli jsme se věnovat pozornost této stále respektovanější soutěži a představíme výherce a značky, které naleznete i na našem trhu.   

V kategorii "nejlepší odbarvující produkt" bylo nominováno celkem 5 značek a produktů: Goldwell SilkLift, Matrix Colorgrahpics, Paul Mitchell Lighten Up, Redken Blonde Icing, Scruples Blazing. Zaregistrovaní čtenáři pak mají možnost hlasovat. Který produkt Amerika miluje a hlas lidu jej zvolil jako nejlepší?   

GOLDWELL SILKLIFT - pečující melír. Jedná se o vysoce účinný zesvětlovač s nejvyšší šetrností pro stále lesklejší, zdravější vlasy a hedvábnou hladkost. Nový Silklift umožňuje zesvětlení kombinací rychle působícího zesvětlovače, který vlasy zesvětlí až o 7 odstínů. Výsledkem je zářivá blond barva a lesklé, hedvábné a zdravé vlasy. Tajemství tohoto melíru mimo jiné spočívá v použití koncentrovaného séra obsahující hedvábný proteinový komplex, který chrání vaše vlasy během procesu zesvětlování a zanechávající vaše vlasy hedvábně jemné a lesklé. Bez zničených a krepatých vlasů.

Melír Silklift se skládá ze tří inovativních produktů: vysoce účinného zesvětlovače pro silné a na míru připravené zesvětlení, jež je ve dvou verzích, přizpůsobené struktuře vlasů a potřebám zesvětlení, dále pak z upravujícího krémového developru pro jemnost a vyrovnanost struktury vlasů během zesvětlovacího procesu a do třetice je to vysoce koncentrované sérum poskytující péči a ochranu namáhaným vlasům, jež vyrovnává jejich strukturu již během barvení. Ochrana vlasové struktury je důsledkem vzácných lipidů, které pokrývají vlasy a chrání je před ztrátou přirozené vlhkosti a snižují lámavost vlasů. Zesvětlující látky lépe a rovnoměrněji pronikají do vlasů a melanin je z nich lépe eliminován. Zesvětlení vlasů je tak čistší, přesnější a rovnoměrnější.






úterý 29. listopadu 2011

INSPIRATION: BON VOYAGE!

Titul: W Korea December Issue
Modelka: Hailey Clauson
Styling: Catherine Newell-Hanson
Hair: Alice Ghendrih
Make-up: Tomohiro Ohashi
Foto: Catherine Servel








INSPIRATION: DOLCE & GABBANA JEWELRY 2012

Titul: Dolce & Gabbana Jewelry 2012 
Modelka: Bianca Balti 
Foto: Giampaolo Sgura







DNES VEČER

Movie: Magnolia
Care: SteamCream, Disco Fever Tin, www.asos.com
Book: Helmut Newton, Polaroids, Taschen
Serum: Lancome, Visionaire
Lashes: Talika, Lipocils Expert

INSPIRATION: BE STRICT!

Titul: View of Times Magazine
Modelka: Amina Kaddur
Styling: Michele Bagnara
Hair: Noelia Corral 
Make-up: Claudia Marchetti 
Foto: Andoni & Arantxa











pondělí 28. listopadu 2011

INSPIRATION: FRANCA CONFIDENTIAL

Titul: Industrie #4 
Cover: Franca Sozzani 
Foto: Terry Richardson 

INSPIRATION: VÝKVĚT

Titul: Carbon Copy #10 
Model: Dan Felton 
Styling: Aimee Croysdill 
Foto: Boyd Alexander