sobota 28. dubna 2012

KÉRASTASE SOLEIL, HUILE LACTÉE: ZNÁME HIT NADCHÁZEJÍCÍHO LÉTA

Kérastase pravidelně kompletně obměňuje své letní edice nebo s železnou jistotou přidá nové dítko do rodiny přípravků. Ještě než jako první ukážeme tohoto potomka světu, není na škodu si připomenou klady letní řady. Brzy se můžete těšit také na recenze letních péčí různých značek. 


Ochrana vlasu díky Foto-Defense filtru, který blokuje UV paprsky, které napadají lipidy ve vlasových vláknech. Lesk barvy pomocí derivátu vitamínu E, ten disponuje antioxidačními účinky, zajišťuje ochranu zářivé barvy a omezuje přirozenou oxidaci. Pružnost vlasu a zklidnění vlasové pokožky obstarávají minerální oleje (pronikají do kutikuly a propůjčují jí hebkost) a glycerin (zjemňuje pokožku hlavy a zvláčňuje vlasové vlákno). Kationické deriváty ví, jak na hebkost vlasu. Zaměřují se na zcitlivělá místa vlasového vlákna, vytváří ochrannou bariéru a dodávají hebkost.




NOVINKA LÉTA 2012 - HUILE LACTÉE


Exkluzivní ochranná dvousložková péče pro lehce zcitlivělé vlasy, jež jsou vystavené slunci.
Mléko obohacené o Ylang Ylang s ochranou před krepatěním vlasy vyživuje a hydratuje.
Olej obsahující UV filtry, Vitamín E a Xylózu chrání vlasy před negativními vlivy slunce. 
Přípravek můžete použít kdykoliv během dne na suché i mokré vlasy pro docílení ochrany a hydratace vlasu.


Produkt je určený pro stupeň helio-senzitivity 2, tedy pro vlasy barvené a vystavené pravidelnému brushingu. Takové vlasy jsou na slunci rychleji vysušené, vlákno je méně odolné, barva se vymývá a je nevýrazná. Maximální prodejní cena je stanovena na 635 Kč.


Žádné komentáře:

Okomentovat