úterý 19. června 2012

GIVEAWAY: ZÍSKEJTE ZDARMA THE BIG PONY FRAGRANCE


Máte posledních 24 hodin na soutěžní komentář, díky němuž můžete zítra zdarma získat modrou variantu dámské vůně z kolekce Ralph Lauren The Big Pony Fragrance.  

MODRÁ SPORTOVNÍ VŮNĚ Č.1 - DUO GRAPEFRUIT A MODRÝ LOTOS: Tato květinovo-citrusová vůně obsahuje citrus a modrý lotos. Je to vůně plná energie dodávající na sebevědomí a probouzející smysly. Je určena sportovním ženám, sebevědomým a bezstarostným, přirozeným vůdčím osobnostem, vždy připraveným dobýt svět. Štíhlá modrá láhev je ozdobená žlutou ikonou polo pony a výrazné číslici 1.   

Zanechte komentář pod tímto článkem a ze všech vašich příspěvků vybereme ve středu 20.6. náhodný post. Výherci ihned zašleme 30ml variantu vůně.


10 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uz jsme vystavovali prvni upozorneni na Giveaway v nedeli, takze je pred vami asi 10 lidi, ale v dnesnim upozorneni jste č.1 !!

      Vymazat
  2. Teda vyzera zaujimavo a velmi by ma zaujimalo ako vonia, bolo by super vyskusat ho:-)Mirka

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Komentář mé přítelkyně: Ralph Lauren The Big Pony Fragrance č. 1 voní trošku unisexově, což mě osobně vyhovuje. Je to způsobeno právě grapefruitem, který nemá tak ostrou vůni jako například citrón, ale má stejně povzbuzující a osvěžující účinky. Lotus naopak nepatrnou trpkost grapefruitové vůně zjemňuje. Příjemná vůně, která ale „neruší „ mě, ani mé okolí (vzhledem k tomu, že mám ve zvyku používat vůně i během dne v kanceláři, je pro mě důležité, abych neobtěžovala okolí těžkými a výraznými parfémy)…

    OdpovědětVymazat
  5. ten mi voní moc! mbichova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Asi už je pozdě, ale zkusím to :))
    CaperucitaRoja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. "Don´t worry, be Pony!"
    Point321@seznam.cz

    OdpovědětVymazat