úterý 10. července 2012

BENEFIT, SADA KOREKTORŮ "PERK UP ARTIST": VŠESTRANNÁ KAMUFLÁŽ

Síť parfumerií Sephora nabízí mimořádně povedené personalizované paletky značky Benefit. Obsahují několik menších balení produktů, které se obvykle prodávají samostatně. Skvělé je například trio korektorů Perk Up Artist pro projasnění a zdokonalení pleti celého obličeje. 


Oficiální text říká: Řekněte sbohem nedokonalostem! Sadu tří korektorů v různých odstínech můžete mít na cestách vždy u sebe. Žlutý korektor maskuje začervenalou pleť, béžový korektor redukuje  výskyt nedokonalostí a tmavých kruhů pod očima a růžový „rozjasňovač“ oživuje unavené oči. Povzbuzení perfektní energií, děkujeme za pozvednutí nálady! 


Beauty in Prague INFO: Všechny tři korektory mají výjimečně krémovou texturu, skvěle se nanáší, kloužou po pleti, působí přirozeně a vydrží bez hnutí během celého pracovního dne. Navíc je lze vrstvit, nevytvoří silnou vrstvu, žmolky, pokožku nemastí ani nevysušují. Ať už trpíte nadměrnou pigmentací, tmavými kruhy pod očima nebo sem tam vyraší pupínek, díky míchání tří barevný odstínů pro korekci, rozjasnění a maskování získáte na pohled dokonalejší pleť. Přípravky nijak nevoní, dají se nanášet přiloženým štětečkem i čistými prsty, přičemž dosáhnete stejného výsledku. Každý z korektorů je navíc chráněn samostatným odklápěcím víčkem a celá paletka má miniaturní rozměry 8 x 6 x 1,5 cm, takže se vejde i do nejmenšího psaníčka. Plastová krabička funguje na magnetický systém zavírání, takže se ve vaší tašce neotevře, obsahuje zrcátko a oboustranný štěteček. Paletka je skvělá i pro pány, odstíny působí naprosto přirozeně! Cena za 3 x 1,5 g produktu je 790 Kč. Naše hodnocení 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat