neděle 13. května 2012

DERMALOGICA, ULTRACALMING CLEANSER: ČIŠTĚNÍ PRO CITLIVKY


Dermalogica představila minulý měsíc svou řadu UltraCalming pro citlivou a reaktivní pleť, včetně narušené pleti po ošetření chemickým peelingem, laserem nebo sluncem, depilací či epilací. Celkem šest produktů obsahuje novátorský rostlinný komplex UltraCalming (zázvor, bisabolol, oves, kořen berhávie rozkladité). Čisticí a pečující přípravky (UltraCalming Cleanser, UltraCalming Mist, UltraCalming Serum Concentrate, UltraCalming Barrier Repair, UltraCalming Relief Masque a Redness Relief SPF 20) okamžitě i dlouhodobě posilují ochrannou bariéru citlivé až přecitlivělé pokožky a přinášejí úlevu tím, že potlačí alergické reakce vyvolané imunitním i nervovým systémem. Dermalogica UltraCalming neobsahuje alkohol, umělá barviva, minerální oleje či dráždivé parfemace. Jsou vhodné i u projevů atopického ekzému, psoriázy, hypersensitivity kůže nebo rosacey.

Vyzkoušeli jsme UltraCalming Cleanser - velmi jemný krémový gel bez obsahu sulfátů s vyváženým pH, který vyčistí pokožku obličeje očí a rtů, aniž by narušil její ochrannou bariéru. Směs výtažků z levandule, okurky a malin v kombinaci s komplexem UltraCalming okamžitě tiší a hojí podrážděnou pleť. Lehce se smývá nebo stírá (ideální pro ty, jejichž pleť nesnese kontakt s vodou).  

Beauty in Prague INFO: Bílý krém voní svěže a mírně po ovoci, jeho konzistence připomíná něco mezi gelem a hutným mlékem, výborně se roztírá a skvěle klouže po pleti. Nepění a lze jej použít i několikrát za sebou pro dokonalé odlíčení a vyčištění pleti, aniž by jakkoli vysušil, podráždil nebo stahoval kůži. Ať už produkt smyjete vodou nebo jen otřete vatovým tamponem, rozhodně poznáte, že je pleť čistá. Stejně jako vlasy po vymytí šamponu mírně "vržou", je i pleť na dotyk precizně vypulírovaná. Prodává se ve dvou velikostech 200ml (890Kč) a 500 Kč, a protože jde o příjemný produkt po všech stránkách, může se stát, že ho spotřebujete velmi velmi rychle. Navíc díky tužší konzistenci zůstává na stěnách vysoké lahvičky celkem hodně produktu, takže ke konci vás čeká třepání, klepání a obracení dnem vzhůru. Prodejní místa a další info nejdete na www.dermalogica.cz 90%

Žádné komentáře:

Okomentovat