úterý 1. května 2012

KADEŘNÍK ROKU 2012 ZRUŠEN ... PROZATÍM

Kadeřník roku, jak se soutěži Czech & Slovak Hairdressing Awards v našich končinách přezdívá, v únoru 2012 oslavil svůj dvanáctý ročník. Když přičteme exkluzivní celosvětovou premiéru trendu Essential Look Flux Collections, byla Praha na kadeřnickém výsluní (více zde). Nebojíme se říct, že podobně kvalitní kadeřnický projekt u nás neměl obdoby, co se do megalomanského a precizního provedení týče, a pravděpodobně tuto událost jen tak něco nenahradí.


Každá pohádka ale jednou končí. Už loni L´Oréal odpískal své kadeřnické klání "Colour Trophy" pravděpodobně pro nízký zájem a akutní nedostatek financí, a letos přišla řada i na Kadeřníka roku. Letos se kadeřnický oscar předávat nebude.


Organizátoři ze společnosti Henkel - Schwarzkopf to včera oznámili všem zainteresovaným. Podle sdělení není na vině nedostatek financí, ale celková reorganizace konceptu soutěže Czech & Slovak Hairdressing Awards. Úprava pravidel bude probíhat celosvětově a Česká a Slovenská republika je první zemí, která celou revoluci odstartuje. Cílem má být nalákat a podporovat nové tváře a kadeřnický obor zatraktivnit. Účastnící se dozví o vypsání dalšího ročníku nejpozději na jaře 2013. Nezbývá, než držet Schwarzkopf Professional divizi společnosti Henkel palce a věřit, že vše činí opravdu jen pro dobro soutěže a získání ještě větší prestiže.


I přes zrušení letošního Kadeřníka roku, si ale značka Schwarzkopf zájmu veřejnosti dosyta užije. Již druhým rokem je totiž generálním partnerem modelingové soutěže Elite Model Look.



Žádné komentáře:

Okomentovat