neděle 5. února 2012

ESSENTIAL LOOKS FLUX COLLECTION 1:2012: PRAHA SE NA JEDEN DEN STALA MEKKOU KADEŘNÍKŮ Z CELÉHO SVĚTA

V sobotu 4. února se v historickém Průmyslovém paláci odehrála celosvětová premiéra účesových trendů Schwarzkopf Essential Looks 2012 Part 1, na kterou navázalo vyhlašování cen Czech and Slovak Hairdressing Awards 2011 - tedy bezkonkurenčně nejkvalitnější kadeřnické soutěže u nás.  



Jako zástupci médií jsme spolu s šéfredaktorem Invogue, Petrem Jansou, absolvovali celý 8 hodinový program, včetně tiskové konference, galavečeře, návštěvy zákulisí a velmi uvolněné kadeřnické afterparty.



Premiéry Essential Looks Flux Collection 1:2012 se zúčastnilo na 1400 pozvaných hostů z 43 zemí a velkolepá a skvěle organizovaná show byla online přenášena do celého světa. Průmyslový palác zaplnili VIP hosté z řad profesionálních kadeřníků a sledovali vlasovou show pod vedením celosvětových ambasadorů Schwarzkopf, koloristky Lesley Lawson, a vlasového stylisty Tylera  Johnstona. Na velkoplošných obrazovkách byly promítány inspirační filmy a rozhovory s tvůrci, zatímco na pódiu vznikaly nové účesy přímo pod Tylerovýma rukama. Oba ambasadoři navíc živě komentovali své kreace. Jednotlivé kadeřnické segmenty vždy plynule přecházely v módní a kadeřnické přehlídky za doprovodu nápadité audio-vizuální show, jíž doprovodila velmi ohebná taneční skupina. Skvěle odvedou prací se blýsknul i Esteé Lauder, hlavní kosmetický partner celé akce. Pod vedením Pavla Bauera vznikl dokonalý make-up, přesně vystihující jednotlivé trendy.  





Všechny 4 kolekce účesů (z nichž jedna je určena i pánům) pro jaro a léto 2012 přímo navazují na aktuální módní kolekce a fashion weeky pro jarní sezónu. Postupně je popíšeme v následujících článcích. Nyní zrekapitulujme, že účesy Sport Junkies jsou pro aktivní, adreanlinově založené jedince; elegantní, objemné účesy v setu Dark Angels skládají poctu Amy Winehouse; extrémnější Cool Hunters chtějí oslovit mladé hip podnikatele; styl Hip Opulant je barevný, zářivý, lesklý a univerzální.


















Žádné komentáře:

Okomentovat