čtvrtek 2. února 2012

SCHWARZKOPF, BC COLOR FREEZE: RENOVACE ZA POCHODU, NYNÍ 100% LESK

Rychlost s jakou tato značka inovuje produkty je obdivuhodná. Ke 111 výročí společnosti (tedy předloni) prošla celá řada BonaCure inovací v podobě nového složení, obalů i vizuálů. Loňský rok pak přinesl další zásahy do sekce BC pro suché a lámavé vlasy, Repair Rescue. Zde přibyly biomimetické ceramidy, které posílily účinky přípravků. 



Změny, vývoj a renovace můžeme očekávat i nadále. Tentokrát se myslelo na všechny ženy s barvenými vlasy. Novinky jsou označeny názvem Color Freeze. Dosud nám při pravidelné aplikaci bylo slibováno zachování stálosti barvy až z 90%. Co nebylo vůbec k zahození, je velmi příjemná parfemace i konzistence. Jak už to tak bývá, inovovaná řada dostala vylepšený obal a posílila o thermo-mléko. Co ale bylo "to nejlepší" před dvěma lety, je dnes pasé, protože právě aktuální složení "je to pravé". Při používání řady se mají dostavit ozdravené vlasy, ba co víc - 100% vysoký lesk a zářivá barva. Přelomová technologie Color Freeze Formula uzavře povrch vlasu a zároveň uchová barevné pigmenty pěkně na svém místě. Se  "zamraženými" zářivými odstíny vám zůstane i ozdravený hladký povrch, odrážející světlo a usnadňující rozčesávání. Šampony ani tentokrát neobsahují sulfáty. 


Beauty In Prague INFO: Balení produktu je stále stejné, co se ale změnilo, je parfemace. Namísto osvěžující původní vůně současný produkt voní sladce po mandlích. Jemně růžový šampon na vlasech vytváří velmi krémovou a hebkou pěnu, neubráníte se myšlence, že se jedná o šampon s kondicionérem - ale není tomu tak. Texturu pak oceníte nejen pro příjemnou aplikaci ale i snadné rozčesávání a opravdu lesklé vlasy. Naše hodnocení: 100 %

Žádné komentáře:

Okomentovat