pátek 24. února 2012

ESTEE LAUDER, INVISIBLE FLUID MAKEUP: PRŮKOPNÍK KOSMETICKÉ REVOLUCE

Celý kosmetický průmysl pracuje a funguje v 10-ti letých cyklech. Kosmetické giganty registrují své patenty na dobu jedné dekády a "převratné" novinky tedy s mírným zpozděním kopírují kulatá čísla v kalendáři. A protože jsme na počátku roku 2012, můžeme se připravit na několik naprosto zásadních kosmetických premiér, které budou uvedeny buď ještě letos anebo v roce 2013. V poslední době byl výzkum jednoznačně soustředěn na novou generaci make-upů, které nás mají udivit svými schopnostmi, a přepsat dosavadní dějiny kamufláže. 

(Následující dekáda bude podle většiny evropských laboratoří věnována hledání produktů, určených na oční okolí a následovnému odstranění kruhů a váčků pod očima. Například ve společnosti Clinique je vyčleněn jeden celý speciální tým vědců a odborníků, jehož jedinou činností je mapování metabolizmu kůže v očním okolí.)

Za prvního pomyslného zástupce "nové" generace tekutých make-upů může být považován Invisible Fluid Makeup koncernu Estee Lauder. Po několika měsíčním čekání se nám konečně dostal do ruky k otestování a spolu s nadšenými zákulisními předzvěstmi můžeme potvrdit, že jsme doposud nic podobného nezkusili.

Beauty in Prague INFO: Pokud máte zkušenost s make-upy společnosti Estee Lauder, pravděpodobně s námi budete souhlasit, že jsou hutné, těžší a v dobrém smyslu nepřehlédnutelné. Novinka Invisible Fluid Makeup je svou konzistencí a účinky diametrálně odlišná od všech předchozích přípravků Estee Lauder. Před použitím je potřeba řídkou tekutinu v nenápadném flakonu důkladně protřepat, což je díky mixážnímu tělísku snadné a rychlé. Tekutina na vodním základu na první pohled vypadá jako běžný make-up, ale po kontaktu s pokožkou přichází velké překvapení. Produkt se skvěle roztírá, rovnoměrně klouže po pokožce a ať použijete prsty, štětec nebo houbičku (obvykle preferujeme štětce, ale v tomto případě jsou stejně dokonalé prsty), vpíjí se do pleti s neuvěřitelnou lehkostí. Make-up na pokožce není vidět a jeho odstín má schopnost, dokonale se adaptovat vašim potřebám. Zkoumali jsme jeho texturu a barevnost ve zvětšovacím zrcadle (zvětšení x20) a je zkrátka neviditelný. Neusazuje se v pórech ani vráskách, nezvýrazňuje drobné chloupky, neleskne se - ani není matný. Bez jakékoli snahy, odborné aplikace nebo zdlouhavé práce zkrátka působí přesně jako kůže, jež je vyhlazená, vyrovnaná, působí zdravě, odpočatě, dokonale a sjednoceně. Navíc není na obličeji vůbec cítit a nemá silnou parfemaci. Nezvýrazňuje suchá místa a naopak ani mastnější T-zóna na něho nemá vliv. Představuje o něco silnější krytí než zabarvené hydratační krémy, ale s těžšími nedokonalostmi si neporadí a pro jejich zamaskování budete potřebovat hutnější korektor. Tento přípravek představuje skvělý způsob jak sjednotit pleť, aniž by kdokoli poznal, že nosíte make-up. Estee Lauder Invisible Fluid Makeup je produktem nové generace, kterému předpovídáme velký velký velký úspěch a jistě ho bude následovat mnoho napodobenin. V prodeji by se měl objevit během března 2012 a cena se bude odvíjet od mezinárodních 27 liber / 35 USD. 100% 

1 komentář:

  1. ako vizážista a obľúbenec estée lauder sa už veľmi teším :-)

    OdpovědětVymazat