neděle 19. února 2012

ROGER & GALLET, PRŮVODCE ZNAČKOU: KOMPLIKOVANÝ SVĚT PŘÍSAD A ÚČINKŮ

Ačkoliv je u nás značka Roger & Gallet naprostou novinkou, její tradice sahá až do roku 1862 a tuhá mýdla balená ve skládaném papíru jsou celosvětovým hitem po mnoho desetiletí. U nás značka nabídne euforizující, osvěžující, relaxační, energizující, tonizační, povzbuzující a zklidňující skupiny vůní a na ně navázené produkty. Klade si za cíl působit na všechny smysly, na tělo i na duši. Přiblížíme vám základní produktové skupiny:

Euforizující řada - chcete-li esence štěstí z nitra čínské zahrady Eden. Fleur d´Osmanthus je svěží parfémovaná řada, které obsahuje mandarinku, grapefruit a esenciální olej z benzoe. Kompletní série o sedmi produktech je obhacena o extrakt z meruněk a meruňkový olej, v parfémované vodě naleznete 12-20% čistých esenciálních olejů.

Tonizace si našla cestu z andaluských zahrad v Alhambře. Letní atmosféru dokresluje pomerančovník z Grenady, prosluněný svěžestí listů a plodů, sladkostí květů a jemnou vůní pomerančového dřeva. Cílem je pokožku vyčistit, zjemnit a hydratovat. V osmi produktech nesmí chybět ani parfémované mýdlo Roger & Gallet se 150 let starou tradicí. 

Jak "chutná" italská zahrada, napoví Osvěžující řada. Přenesete se ke Středozemnímu moři, kde se citronovníky a pomerančovníky těší ze slunce. Přípravky posílí vaše tělo jiskřivou parfemací. Složení se zachovalo z roku 1806 od Jean Marie Fariny. Výživu zajistí sezamový olej, pomerančový nektar nebo stopové prvky a vitamín C.

Povzbuzení v bujných indických zahradách? Touhu cítit se jako maharadža s kyticí květů zázvoru a vzácných dřevin splní řada Gingemre. Ve stále osmičce naleznete například svěžující sprchový gel, skvěle padnoucí mužům i ženám. Dřevo, sezamový olej a kořen zázvoru zesilují hydratační účinky jednotlivých produktů.


Relaxační řada se inspirovala v růžových zahradách. Tak úžasně jemná jako hedvábné sárí z Bengálska, křišťálově čistá jako gejzíry zrcadlící paláce sultánů, jedním slovem - smyslnost. Vůně je poskládaná z růže, mandarinky, pivoňky, růžových poupat, ambry a mandlového mléka.

Inspirace poklidné japonské zahrady nazvaná The Vert, čerpá sílu zeleného čaje. Parfemace osvobozující ducha, osvěžující vodopád zeleného čaje. Ten řadu posílil a stimuloval, velmi jemná vlákna z lufy a částečky z jojoby pro změnu odstraňují odumřelé buňky a nečistoty. Připočtete výživný kaméliový olej, aloe vera a dostane se vám uvolňujícího požitku s bohatou péčí.

Do Kalábrie vás přenese Energizující řada Cédrat. Nektar citrusových esencí, jehož svěžest obsahuje stopy delikátní alchymie lesů. Svěžest zajišťují citrusy, grepy, bazalka, cedr nebo ozonová vůně. V osmi produktech pocítíte olej ze sladkých mandlí coby přísadu pro zjemnění. Kalábrijský citrón posiluje a aromatizuje, D-Pantenol vytváří ochranný film. 

Žádné komentáře:

Okomentovat