čtvrtek 29. prosince 2011

KÉRASTASE FIBRE ARCHITECTE SÉRUM: NEVIDITELNÁ A PŘESTO HMATATELNÁ PÉČE PRO ZUBOŽENÉ VLASY

Už za pár dní, tedy od ledna 2012, naleznete ve svých kadeřnických salonech novou prémiovou řadu produktů Kérastase Force Architecte. Bude určena pro velmi poškozené a lámavé vlasy bez síly a jejich roztřepené konečky.

Někdo si dal tu práci a zjistil, že za jeden rok podstoupí vlasy průměrně 150 foukání, 5475 tahů kartáčem nebo hřebenem a více než 115x jsou brutálně staženy do culíku. Dále na ně působí sluneční záření, mráz, smog, chlór, barvení, žehlení a ještě asi 150 dalších škodlivých faktorů. Ať už jste svým vlasům provedli cokoli, přichází možná rešení.

Celkem bude na trh uvedeno šest nových přípravků (čistící lázen, intenzivní péče a finální péče; vše ve dvou variantách pro oslabené, mdlé a lehce poškozené vlasy a velmi poškozené, zubožené a lámavé vlasy). Všechny vyživují vlas zevnitř i zvenku, aby každé vlákno bylo silnější, odolnější a zdravější. Na pomoc jdou tři hlavní složky: Intra-Cylane okamžitě proniká do "morku" vlasové vlákna, které zpevňuje a posiluje. Pro-Keratin vyplňuje vlas, dodává mu ztracený objem a hmotu. Ceramidy pak představují jakýsi mezibuněčný cement, zodpovědný za hebkost, lesk, odolnost a pevnost.

Beauty In Prague INFO: Vyzkoušeli jsme dvousložkové sérum pro vysoce poškozené vlasy Fibre Architecte. Nanáší se jako finální bezoplachová péče do suchých vlasů po česání anebo kdykoli během dne dle potřeby. Produkt pumpujete do dlaní, kde ho rozetřete, abyste smíchali obě složky produktu (doporučujeme důkladně zahřát mezi dlaněmi). Nanáší se do délek vlasů a na roztřepené konečky, příjemně voní a nezatěžuje ani nemastí vlasy. Textura připomíná ultrahladký silikon, jenž obalí vlasy a zanechá jemný klouzavý efekt. V žádném případě se ale nejedná o styling, přípravek vlasy nezpevní, maximálně s ním můžete uhladit poletující vlákna. Můžete ho také bez problémů použít před žehlením, abyste délky vlasů ochránili před horkem. Žehlička po nic bude lépe klouzat. Rozhodně se dočkáte okamžitého účinku, prameny vlasů jsou "krásnější", ale pro hloubkovou nápravu silně poškozených vlasů budete muset používat častěji. Jedná se o trochu "zbytečný" produkt v tom smyslu, že sérum představuje vysoce nadstandartní péči, jež dodá extra živiny, silnou protekci, ale je lehké a na účesu vlastně neviditelné a jeho viditelné účinky jsou na každém rozdílné. Celou řadu můžete zakoupit od ledna v prestižních kadeřnických salónech. Dvousložkové sérum pro vysoce poškozené vlasy Fibre Architecte, 30 ml, bude k dispozici za 780 Kč. 80%

Žádné komentáře:

Okomentovat