pondělí 12. prosince 2011

L´ORÉAL, MEGA VOLUME COLLAGENE 24

V lednu 2012 uvede L´Oréal do Česka nejnovější řasenku pro ultra objem. Tváří celé kampaně je topmodelka Claudia Schiffer, která si i tentokrát řasy pro jistotu "vypůjčila".


Vědci laboratoří L’Oréal vyvinuli kombinaci vysoce kvalitních aktivních složek pro intenzivně černé líčení. Poprvé spojili v jediné řasence účinky kolagenových kuliček a polymeru „Black Booster“, podporujícího intenzitu černé barvy. Kuličky kolagenu v tomto složení jsou schopny až devětkrát zvětšit svůj objem a zároveň až na 24 hodin zadržují vodu. Každá řasa získává maximální objem, který trvá celý den!

Polymer „Black Booster“ umožňuje efektivnější rozprostření pigmentů a dosažení pravidelnější a intenzivnější černé barvy. Díky kartáčku, při jehož vývoji byly využity nejpokročilejší technologie, a který je dvakrát větší než u běžných řasenek, se řasenka velmi snadno nanáší, lépe ulpívá na řasách a propůjčuje jim maximální objem bez žmolků. 


Beauty In Prague INFO: Řasenka sice neprošla hloubkovou kontrolou, nicméně již teď můžeme slíbit, že novinka to bude velmi efektivní. Dokonale husté a natočené řasy nejsou žádný problém. Navíc není třeba produkt vrstvit pro docílení požadovaného výsledku.


Žádné komentáře:

Okomentovat