sobota 31. prosince 2011

L´ORÉAL, ROZJASŇUJÍCÍ KÓD MLÁDÍ: NOVÁ VERZE BUDOUCNOSTI

Oblíbená péče L´Oréal – Kód mládí uvede během měsíce března 2012 svého následovníka. Řada samotná je inspirovaná nejen stále využívanější genetikou, ale také optikou, konkrétně tekutým světlem. Nové omlazující sérum regeneruje, rozjasňuje a redukuje skvrny. „Zázrak? Ne, technologie.“

Nové složení s technologií Lumi-Gen proniká nejen do všech vrstev pokožky, výsledek je samozřejmě patrný i na pokožce samotné. Kombinuje v sobě čtyři vysoce efektivní biologické látky, jakou jsou vitamin B3 známý pro své protizánětlivé učinky, procistein, působící jako antioxidant, vitamín C, CELL-KLT zlepšuje kvalitu pleti a zabezpečuje hydrataci. Základní složkou je však tekutý Andersen liquid, jenž aktivuje optické účinky světla. Ve skutečnosti se jedná o malé leštěné destičky, rozptýlené v průsvitných olejích. V praxi to znamená, že se tyto mikročástice po pleti rozprostřou a vytvoří hladký, sjednocený povrch. Takovýto povrch má pak možnost od sebe odrážet světlo a tím maximálně pokožku prozáří.

Milovníci průzkumů a procentuelních zhodnocení pak ocení prokázané rozjasnění pleti o 90% po 8 týdench používání. Mladší pokožku zaznamenalo 78% žen.

Žádné komentáře:

Okomentovat