neděle 4. prosince 2011

LANCOME, TEINT MIRACLE: DOKONALE NEDOKONALE

Světlo není odráženo pouze od povrchu pleti, naopak je vyzařováno i z hlubších vrstev pokožky. Laboratoře Lancome dešifrovaly tajemství tohoto přirozeného jasu, který dodává každé tváři nezaměnitelný barevný odstín. Teint Miracle je prvním make-upem od Lancome, který v pokožce obnovuje její přirozený jas. Vzniku make-upu předcházel 10ti letý výzkum a zisk 7 patentů. Vhodné i pro citlivou pleť. Složení bez olejů a parfemace. Nekomedogenní (neucpává póry), dermatologicky testováno. Aktivní látky:
Aura-Inside Technology - obnovuje a stimuluje přirozený jas pokožky, okamžitě pleť rozjasňuje a zachovává ji svěží po celý den; výtažek z růže - zklidňuje a poskytuje až 18ti hodinovou hydrataci.
Výsledky: pleť je přirozeně rozjasněná, vyhlazená a sjednocená.



Beauty In Prague INFO: V první řadě vás jistě zaujme obal produktu, který je vyvedený efektně a kvalitně. Na produkt samotný jsou mírně rozporuplné reakce. Zaměřme se úvodem na zápory. První výtka směřuje na obsažený alkohol, (uvedený na obalu jako třetí použitá surovina!), který dle našeho názoru není správná volba. Ať chcete nebo ne, jde o agresivní přísadu, která může podráždit, způsobit další reakce a ovlivnit účinky ostatních ingrediencí. Někomu pak přidaný alkohol zapáchá, jiným vadí složka samotná pro své negativní vlastnosti. Osoby s aknetickou nebo mastnou pokožkou si stěžují na velmi lesklý - mastný efekt. Na takovou pokožku make-up nedoporučujeme a varujeme, že báze nevydrží po celý den. Naopak plusem je konzistence pro normální až sušší pokožku. Aplikací docílíte komfortního přirozeného efektu, ze kterého budete nadšeni v létě a především v zimě. Konzistence je lehounká, velmi velmi příjemná. Snadno tak dosáhnete přirozené, rozzářené pleti, která nepůsobí jako maska (mimochodem, pokožka opravdu září na každém světle). Možná i z tohoto důvodu doporučujeme aplikovat spíše na pleť bez výrazných nedokonalostí, nebo hlubokých vrásek. Jakmile si produkt zamilujete a sedne vám, nebudete chtít zcela jistě žádný jiný. Naše hodnocení: 70 %


Žádné komentáře:

Okomentovat