neděle 4. prosince 2011

TVÁŘENKY: NARS, MAKE UP FOR EVER, BENEFIT

Tvářenky jsou dnes naprostý základ make-upu většiny žen. Někdo si libuje v tekutých, někdo preferuje krémové a jiní sypké. Jednoznačně nejoblíbenější kousky vám nyní představujeme!


NARS, ORGASM
Světový kult Nars máme už i v Česku, a proto ho nelze opomenout. Dokonalý odstín tvářenky Orgasm patří mezi celosvětově nejoblíbenější. Tvářenka Orgasm je ideální snad pro všechny odstíny pleti. Vhodá jak na léto pro opálenější pleť, tak i na zimu. S tímto produktem budete zářit 365 dní v roce. Obrovským plusem jsou dokonale namíchané pigmenty které nedají prostor jednotvárné nudě. Lícní kosti získají vícerozměrný lesk. PS: neopomeňte Nars laky na nehty.


MAKE UP FOR EVER, HD BLUSH
Tato tvářenka je obzvlášť zábavná. Tekutá textura vám dovolí si jí nanést snad kamkoli. Přední česká make-up artistka Hristina Georgievska na ni nedá dopustit. Geniální je například odstín č.6. Aplikujte na tváře nebo třeba i na rty. Kombinace růžové, tělové a broskvové je vhodná pro každou pleť, proto se hodí na každou pokožku. Neobsahuje třpytky! Tu nelze nemilovat.




BENEFIT, BELLA BAMBA
Benefit nejen baví, ale především umí! Sytější tvářenka, jenž se při pravidelném používání stává návyková. Tento produkt navíc vydrží snad navěky. Bez přehánění! Nejedná se o jednotvárnou nudu. Lícním kostem propůjčí zlatý třpyt a glamour efekt je tím zaručen. Podobný odstín jako "hd blush č.6". Bohužel se někomu vyrojí sem tam pupínek, ale žádnou paniku. Všeho s mírou.







Žádné komentáře:

Okomentovat