pátek 27. ledna 2012

DABAO, EYE-BAG CREAM: ČÍNSKÝ KOSMETICKÝ ZÁZRAK? SAMOZŘEJMĚ ŽE NE ...

Patříme mezi zastánce průmyslově vyráběné kosmetiky. Máme rádi produkty s obsahem silikonů, protože se skvěle nanáší a kloužou po pokožce, silná parfemace nám dělá dobře a obsah chemických sloučenin nás nijak neznepokojuje. 

Protože se ale snažíme být tolerantní a nechceme nikoho diskriminovat, občas zabrousíme i do oblasti přírodní nebo dokonce bio kosmetiky. Mezi takové produkty patří o oční krém tradiční čínské společnosti Dabao (Eye-Bag Cream)

Beauty In Prague INFO: Krém jsme zakoupili na pražské klinice tradiční čínské medicíny TCM a k dispozici je i v jejich dobře fungujícím e-shopu zde. Za svých 315 Kč získáte 10 g produktu, což ho v poměru obsah vs. cena řadí do vyšší cenové kategorie. V modré tubičce se zlatými detaily je bílý středně tuhý krém (konzistencí připomíná tělová másla), který nevoní. Možná ucítíte lehký odér plastu, ale parfemace není vůbec silná a po několika vteřinách po nanesení mizí. Dabao Eye-Bag Cream se nanáší lehce, rychle se vstřebá a zanechá po sobě mírně voskovou stopu. Oční okolí nezůstane mastné, ale na dotyk je znát, že jste právě aplikovali výživný krém (funguje jako skvělý podklad pro korektor nebo make-up). Krém má mít díky stulíku japonskému a lotosu schopnost dokonale hydratovat a přesto odvádět nadbytečnou vodu z očního okolí a tím bojovat proti opuchlinám a váčkům pod očima. Nebo jak říká výrobce "zadržovat tu správnou vodu a odvádět tu špatnou". Jemná pokožka očního okolí je po aplikaci opravdu vyživená. Váčky po 14ti denním používání nezmizely, což ale nedokáže prakticky žádný oční krém. Kolem a kolem jde o dobrý, nekomplikovaný univerzální oční krém, který rádi spotřebujeme, ale pravděpodobně znovu nekoupíme. 60% 

Žádné komentáře:

Okomentovat