neděle 22. ledna 2012

HELENA RUBINSTEIN, PRODIGY: BÍLÁ RENOVACE

České ženy z nějakého nevysvětlitelného důvodu propadly značce Helena Rubinstein, potažmo krému Prodigy. Neznáme snad nikoho, komu neprošel základní jedovatě zelený krém pod rukama. Nejspíš budil nějakou zvláštní závislost a jako bonus - fungoval. Tento krém byl rozšířený několikrát. Poslední renovace je naplánována na únor 2012. Nechceme si ani představit, jakou vlnu šílenství vzbudí bílé Prodigy teď!

Za vše mluví označení (a současně snad nejužívanější slovo kosmetických firem) "mýtus". Vše začalo roku 1902, kdy značka vznikla. Dala si za cíl nabízet kosmetiku, specializující se na stárnutí pokožky. Kombinací výzkumu a odvahy HR nastavovala stále vyšší laťku a spojením s předními vědci dala vzniknout složení, které předčí i nejnáročnější potřeby rozmazlených žen. 

Inspirována přírodou uvedla HR v roce 2002 přípravek Prodigy, první celkovou péči s účinky proti stárnutí. V boji jí pomohla zázračná textura se zapouzdřeným komplexem Bio-Soap. Komlex obsahuje aktivní látky z pupenu japonská lilie, šišák bajkalský, rýži, houby maitake, liči. Jedná se vlastně o rostlinný koncetrát s aktivními látkami proti stárnutí. V roce 2010 spatřil světlo světa Powercell, nazývaný "transplantátem mládí". Powercell je obohacen o sílu rostlinných kmenových buněk a zajistil 4x vyšší kvalitu pokožky a 2x rychlejší regenaraci pokožky. 

2012 - bílá éra Prodigy
Nejnověji se spojuje molekulární biologie s lékařským výzkumem. Studie měly za cíl pochopení procesu stárnutí pokožky a pomohly ve vývoji technologií pro stimulaci obranných mechanismů pokožky a její přirozené schopnosti obnovy. HR laboratoře pracovaly na rozluštění a popisu procesů, probíhajících v kožních buňkách, aby mohly účiněji doplnit mládí hluboko do pokožky. Tyto poznatky pak věnovaly nové řadě Prodigy. Zdokonalená je i textura. Při kontaktu s pokožkou se okamžité vpíjí a krom příjemného pocitu nabídne sametově matnou pleť. Výsledek podtrhuje i parfemace s tóny dřevitých a vanilkových esenciálních olejů. 




Žádné komentáře:

Okomentovat