sobota 21. ledna 2012

TIGI S-FACTOR, FLAT IRON SHINE SPRAY: LESK JAKO BLESK

Dokonalé hladké vlasy jsou stále trend. Na trhu je ochranných produktů pod žehličku kvanta, ale který je ten nejlepší? Část přípravků lepí a tuží do úmoru, část pro změnu nedělá prakticky nic.

V posledních letech bývá u kosmetických značek zvykem, rozšířit své portfolio o luxusní řadu. Britský Tigi jako svou prémiovou sérii vyvinul S-Factor. Krásné stříbrno-bílé obaly, delikátní parfemace, úžasné výsledky a samozřejmě i vyšší cena. S-Factor se ale jednoznačně povedl a je čas ho přiblížit.

Popis produktu: Spray pro ochranu vlasů před tepelným poškozením. Doslova pohlcuje teplo z vašich vlasových žehliček, kulem, fénů atd. Vlasy jsou po použití nejen dokonale chráněné, ale i uhlazené, lesklé a příjemné na dotyk.  Obsahuje UV filtry a vitamíny A, E pro dokonale zdravý zhled vlasů. Produkt lze použít pro suché i vlhké vlasy a je vhodný pro veškeré typy vlasů.

Beauy in Prague INFO: Elegantní balení produktu zaujme. Vysoké, hladké stříbrné víčko na průhledném aplikátoru nese zrcadlový povrch a čistotu rozbíjí jen výrazné "S" uprostřed. V první řadě jsme hledali mínusy. Pro někoho jím může být silná parfemace. Nám nevadí, ale trochu nás zarazil způsob aplikace. Sprej dělá jemnou mlhu, a to svádí, abychom produktu aplikoval co nejvíce. Samozřejmě tak můžete získat poněkud rozdílný, než žádoucí, efekt, a to mastnou kštici. Budete-li aplikovat s mírou, máme pro vás žhavého kandidáta pro dokonalou ochranu a úžasně rovné a lesklé vlasy. Hlavní předností spreje je to, že neslepuje vlasová vlákna. Produkt jsme vyzkoušeli na více než 10ti ženách a nadšení se hromadilo. Výsledek je nejlepší při žehlení a kulmování, ale ani s aplikací před foukáním nebudete nespokojeni.
Náš tip: Aplikujte do délek vlasů, soustřeďte se na špičky a pročešte. Dodatečně může aplikovat i do jednotlivých pramenů při samotném žehlení. 90%

Žádné komentáře:

Okomentovat