středa 18. ledna 2012

TIGI, SMALL TALK: OBJEM DĚLÁ DOJEM

Hledání objemu asi neustane, dokud nezačnou mít všechny ženy silné a husté vlasy. Osvědčily se nám pěny na vlasy a nejnověji pudry. Krémy ani gely si zatím cestu ke spotřebitelům nenašly, Small Talk je ale vhodný kandidát.


Tigi Small Talk produkt 3v1 vlasy posiluje, tvaruje a dodává jim energii. Navrací život zplihlým vlasům a zároveň odděluje prameny a tvaruje. Hydratuje a brání krepatění vlasů. Poskytuje ochranu před tepelným poškozením. Dodává lehké až střední tužení.


Beauty In Prague INFO: O tom, že je Tigi hravá značka nemůže být sporu. Mají nejen zářivé a poutavé obaly, ale i velmi silné parfemace, netradiční konzistence a v neposlední řadě názvy. Small Talk je velká fialová koule s radioaktivně zářivou zelenou pumpou. Parfemace je žvýkačkově ovocně-sladká a hodně silná. Zkušenosti a praxe se liší podle vlasů, aplikace, očekávání, správnosti použití. Najdou se i tací, kteří jej označují za "slizký jahodový krém". Dalším zase vadí silikony.
 Důležitá je správná aplikace, která je díky krémové textuře opravdu pohodlná. Do dlaní naneseme pár pumpnutí, rozetřeme v dlaních a naneseme na vlasy. Abychom si byli jisti, že se produkt dostane všude, vlasy pročešeme. Krém je trochu lepivý, po vyfoukání jsou ale vlasy velmi hebké a nadýchané. Na dotyk upocítíte sametový film s lesklým efektem. Na závěr můžete produktem zdůraznit nebo napramínkovat partie okolo obličeje. Produkt je ideální i pro namačkání vln. 80%

Žádné komentáře:

Okomentovat