pondělí 9. ledna 2012

L´ORÉAL PROFESSIONNEL, CHROMA CARE: OBNOVENÍ JASU BAREV

L´Oréal Professionnel chystá v únoru jistý druh revoluce. Obohatí stávající pečující řadu Série Expert o novinku pro ještě delší životnost barvených vlasů, jejich sytost, lesk a zdraví. I přes to, že obdobné produkty nalezneme v jejich portfoliu už delší dobu, k nám se "revoluce" teprve chystá, navíc bohužel v omezeném vydání na pár odstínů. Chroma Care najdete v pěti odstínech a je to zjednodušeně řečeno barevný kondicionér.

Obnova barvy - díky obsaženým přímým pigmentům obnovuje intenzitu vaší barvy. Barviva však nepronikají hluboko do vlasu jako při klasickém barvení, nýbrž ulpívá na jeho povrchu. Můžete opakovat kdykoli bude barva ztrácet na intenzitě.

Péče o vlasy meruňkovým olejem, který vlasy hloubkově vyživuje, posílí a zanechá pevné a lesklé.

Aplikace je maximálně snadná. Na umyté, ručníkem vysušené vlasy naneste Chroma Care na 5 - 10 minut pramínek po pramínku. Poté důkladně opláchněte. Ideální je přípravek střídat s jinou péčí na vlasy. Barviva by neměla zůstávat na pokožce, pokud použijete ochranné rukavice, určitě nic nepokazíte.

Mezi odstíny najdete konkrétně: 2-duhový, 13-béžový, 5-mahagonový, 23-duhově zlatý, 34-zlato měděný. Objem všech kousků je 150 ml za cenu 249 Kč.




Žádné komentáře:

Okomentovat