úterý 10. ledna 2012

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA: NOVÁ TVÁŘ, NOVÝ MAKE-UP

Teint Idole byl vždy zosobněný ženami, chcete-li ikonami. Nyní Lancome představuje svůj nový idol, modelku Hanaa Ben Abdesslem.



Modelka původem z Tuniska se stala módní senzací po několik sezón. Ve svých 22 letech se stala obdivovanou a respektovanou tváří. Zájem o ni mají nejen luxusní značky a módní domy, pravidelně ji můžete potkávat na stránkách mezinárodního tisku. Ač se s tímto názorem neztotožňujeme a upřímně řečeno ho spíš nechápeme, Lancome označil modelku za uhrančivou, nadčasovou a typickou pro značku.


Teint Idole Ultra 24h slibuje krycí a přesto přirozený make-up s celodenní životností. Krom smyslového zážitku nabídne i matný efekt, který si poradí s každou změnou. Ať už se jedná o nadměrnou tvorbu kožního mazu, změny teploty. V srdci stojí nejnovější pokrokové technologie, co je ale zajímavější je výsledný mix odstínů. V roce 2005 zjistili zaměstnankyně laboratoří Lancome ve Spojených Státech, že se spousty ženám nedaří najít správný odstín make-upu pro jejich pleť. Odstíny zkrátka nesednou každé pleti. Díky asociaci Women of Color se ženy spojily a vytvořily řadu odstínů, která bude splňovat jejich požadavky. Lancomu se nápad líbil, a jako podporu provedl mezinárodní studii. Tato studie dala vzniknout odstínům, které najdeme mimo jiné v řadách Teint Idole Ultra 24h. Zavedený Teint Miracle se současně na základě studie i uvedení nové řady rozhodl rozšířit svou nabídku.

Žádné komentáře:

Okomentovat