neděle 8. ledna 2012

GIORGIO ARMANI, KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2012: KROK ZA KROKEM PRO PŘIROZENÝ JARNÍ "GA" LOOK

Giorgio Armani přináší nový pohled na světlo a lesk. Kolekci interpretovala mezinárodně uznávaná vizážistka Linda Castelo na přehlídce jaro/léto 2012. Poradíme vám krok za krokem, jak docílit jarního looku podle Lindy.


Dokonale a přirozeně krásná
Masírujte a hydratujte pokožku sérem Regenessence Youth a Regenessence High LiftNaneste make-up Designer Lift na čelo, tváře a bradu a rozetřete konečky prstů. Na citlivé části můžete nanést větší množství, aby byl výsledek rovnoměrný. Je-li třeba, zakryjte kruhy pod očima pomoci High Precision RetouchVymáčkněte si na ruku trochu oční tužky Smooth Silk n°12 (hnědá) a naneste lehce pod lícní kosti, abyste dosáhla správné hry stínů na tváři. Pro krásně matný jas pleti naneste na celý obličej a oční víčka pudr Luminous Silk.
Jas očí podle Armaniho
Oční tužkou Smooth Silk n° 4 (černá) nakreslete podél řas na oční víčko linku. Linka by měla být rovná a směřovat nahoru. Přejeďte přes tuto linku očním stínem Eyes to Kill n°20 z premiérové bronzové kolekce 2012. Oční linkou Maestro Eyeliner n°1 (černá) nakreslete druhou linku pro zdůraznění řas a zvýraznění hloubky pohledu. Vezměte znovu oční tužku Smooth Silk n°4 a nakreslete novou linku. Začněte u vnitřního koutku, střed vynechejte a pokračujte u vnějšího koutku oka. Nyní zjemněte linky tím, že je na konci linku vedete směrem nahoru. Díky tomu budou Vaše oči vypadat delší.


Naneste na horní vnější část očního víčka oční stíny Eyes To Kill N°23 (Bronzová kolekce 2012) pro dosažení “perleťového” efektu. Upravte a vytvarujte obočí stejnou barvou, jako je jejich přirozená barva. Nakonec natočte řasy a naneste na ně řasenku Eyes to Kill Lash Stretching Mascara n°1 (černá). Rty by měly být lesklé a smyslné díky Gloss d’Armani 100.






Žádné komentáře:

Okomentovat