pondělí 24. října 2011

ASTOR SKIN MATCH: BLÝSKÁ SE NA LEPŠÍ ČASY

Kosmetickou značku máme spojenou s děsivými reklamními spoty, kde žena s hustým nánosem make-upu připomínající venezuelskou herečku z telenovel, říká, jak je právě jejich řasenka ta nejlepší. Možná právě proto že je řasenka tak účinná, mrká na nás z obrazovky s vějířem hustých umělých řas. Pokud jste nabyli stejného dojmu, můžeme vás uklidnit. Blýská se totiž na lepší časy. Aktuálně nám značka servíruje mnohem přijatelnější evropský tip Heidy Klum a z posledních spotů je patrné, že méně je více. V listopadu vstoupí do prodeje nová kolekce s názvem Skin Match. Skládá se ze tří produktů pudru, tvářenky a make-upu. Nevíme jaká bude nová  reklamní kampaň, ale již nyní se podělíme o dojmy z nejnovější kolekce.


Beauty In Prague INFO: Stejně jako se nové reklamní spoty značky Astor tváří jemněji a přístupněji českému divákovi, jsou i obaly nové řady produktů Skin Match jednoduché a vkusné. Konkrétně například make-up naleznete ve skleněném flakonu v černým plastovým víčkem. Celý až nápadně připomíná Chanel Perfection Lumiere. U pleťového pudru platí to stejné co u předchozího produktu. Elegantní černé balení se stříbrným nápisem. Hezké zpracování, krásný odstín. Za tyto střídmé a vkusné produkty ze střední třídy škály kosmetických značek se žádná majitelka stydět nemusí. Nám se líbí.


Čím je řada SKIN MATCH jiná?
Astor o ní tvrdí že jde o neviditelný make-up. Vytvořil novou generaci make-upů které se pokožce přizpůsobí, nejsou rozpoznatelné, vypadají přirozeně a kryjí nedokonalosti. Inovativní a elastická gelová textura na bázi vody pomáhá udržovat v pokožce více ne 45% vody. Další složkou jsou bio-fúzní pigmenty, pro zbýraznění textury a jasu. Gelové elastomery vyhlazují, roptylují světlo. Pokožka je dokonalá, zbavená nedokonalostí, hladká, vláčná bez viditelného nánosu. Vše podpořeno SPF 20. A jak jinak - "Heidy Klum konkrétně tento make-up miluje."


2 komentáře:

  1. Ahoj nevies aky v skutocnosti je?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Bohužel tento produkt jsme netestovali. Měli jsme jej jako první v ruce..náš článek byl informativní. :)

    OdpovědětVymazat