pondělí 17. října 2011

EISENBERG: 15 MINUTOVÝ LIFTING


EISENBERG nabízí v rámci podzimní kolekce řadu cílené péče o oční partie s obsahem blahodárné složky Trio-Moléculaires®*, která účinně brání tvorbě vrásek a stárnutí pleti očních partií v důsledku opalování.

EISENBERG nabízí osvěžující, intenzívní a vysoce účinnou relaxační péči s jemnou krémovou konzistencí, umožňující snadnou a pohodlnou aplikaci na celou zónu očních partií včetně horních pohyblivých víček. Aplikace krémové oční masky MASQUE CREME MAGIQUE s okamžitým vypínacím účinkem je snadnější a praktičtější než použití očních náplastí. Maska obohacená vitamínem C zklidňuje podráždění pleti v důsledku působení UV záření, stimuluje tvorbu kolagenu a účinně brání tvorbě vrásek díky obsahu exkluzivní blahodárné složky Trio-Moléculaire®.
Kofein odstraňuje lokálně uloženou tukovou mikrotkáň, pleť intenzívně detoxikuje, odstraňuje jako mávnutím kouzelného proutku váčky a kruhy pod očima a v kombinaci s biotechnologickou povrchově aktivní složkou vypíná tkáň horní vrstvy pokožky a hloubkově stimuluje tvorbu kolagenu.

Aplikace: Použití masky je velmi jednoduché, protože se aplikuje přímo na dokonale vyčištěné oční partie. Nanesenou masku nechte 15 minut působit a potom zbytek nevstřebané masky buď lehce vklepejte do pokožky, nebo odstraňte kosmetickým tampónem navlhčeným čistou studenou vodou. Následně aplikujte podle potřeby denní či noční krém, nebo naneste makeup a líčidla.
Složení masky velmi oceňují i muži pro její snadné použití a schopnost viditelně odstraňovat unavený vzhled očních partií! Oftalmologicky testováno. 30 ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat