pondělí 10. října 2011

KÉRASTASE CHROMA SENSITIVE: KRÉMOVÝ ŠAMPÓN

den barvení vašich vlasů je jejich barva nádherná. Barvené vlasy však vyžadují nadstandardní péči, aby vypadaly přirozeně, zářivě a zdravě. Zároveň je nutné chránit jejich barvu. Používání běžných pěnových šamponů v kombinaci s nevhodnou technikou mytí brání v dokonalém uzamčení barevných pigmentů. Barva se pak snadněji vymývá, její odolnost a lesk jsou narušeny. Barva je náchylná k těmto změnám především během prvního týdne po barvení v salonu.

NEOBSAHUJE: silikony, sulfáty ani parabeny.


Beauty In Prague INFO: Produkt je sice vysoký ale má celkem 200 ml obsahu. Tedy o 50 ml méně, než ostatní šampony Kérastase, (to nás nepatrně zklamalo ale nepropadali jsme panice). Cena je vtipně o 50 Kč menší, tedy rovných 500 Kč. Obal je ale povedený. Růžový jako celá řada Reflection a stejně parfemovaný. O tom až později.
Výrobce tvrdí, že je velmi málo pěnivý. Je to jeho složením. ¼ tvoří čistící báze a ¾ zvláčnující báze obsahující antioxidanty a vitamín E. Doporučená aplikace je cca 4 až 10 zmáčknutí, což se nám zdálo mnoho. Uf! Hlavu jsme umyli za pouhé 4 zmáčknutí. Nadchla nás úžasně krémová konzistence, jako pěnový balzám který hladí i prsty a v neposlední řadě uklidňující vůně Po mytí se NEMUSÍ dávat balzám. Je to ozkoušené. Vlasy se dají krásně rozčesat. !Vykoušeno na několika ženách!
Šampón se má používat zhruba 3 mytí po aplikaci barvy a pak „sem tam“ pro její udržení.

Jsme moc nadšení. Zprvu se nám zdál produkt celkem drahý, to však byla zbytečná obava. Používá se párkrát do měsíce a tak v koupelně nějaký pátek vydrží. Vlasy jsou po KÉRASTASE CHROMA SENSITIVE hebké a opravdu zdravě lesklé. 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat