sobota 29. října 2011

KÉRASTASE CHRONOLOGISTE: NEPOVEDENÁ REVOLUCE

V březnu letošního roku uvedla značka Kérastase novou pokrokovou péči s názvem CHRONOLOGISTE, která si půjčila název a inspiraci v řecké mytologii. „Chronos“ znamená pojem o čase a evokuje tak cestu v čase o několik let zpět. „Logiste“ představuje spojení s vědou, tedy mnohaleté zkušenosti pokrokového výzkumu Laboratoří Recherche Avancée L´Oréal.


Dvě jedinečné složky Perles Chronologiste a Créme Chronologiste se vzájemně propojí až v okamžiku aplikace péče, aby byla zachována celistvost a maximální účinnost vzácných aktivních látek. Vyživující energie hedvábné krémové masky se snoubí s revitalizačními mimetickými kaviárovými perlami, které v sobě uschovávají mocnou koncentrovanou sílu aktivních složek, aby společně vytvořili zdroj bohatství. Složení zní vskutku lákavě. Najdeme v něm: mořskou vodu z Pacifického oceánu, Gluco-Lipidy a Squalane (výživa a ochrana), ceramidy, vitaminy A a E, Madecassoside (vzácné zklidňující extrakty) a již osvědčené látky ze zavedených řad Kérastase. 

Aplikace Chronologiste na domácí použití:
1. Aplikujte vhodnou šamponovou lázeň Kérastase na mokré vlasy. Opláchněte.
2. Pomocí aplikační lžičky naplňte misku Chronologiste maskou Créme Chronologiste po rysku (přibližně 20 gramů). Popřípadě upravte množství podle délky vlasů.
3. Do misky přidejte deset pumpnutí Perles Chronologiste.
4. Smíchejte pomocí aplikační lžičky (není třeba dosáhnout úplného rozmělnění perel).
5. Naneste směs na vlasovou pokožku a do ručníkem vysušených vlasů od kořínků, přes celé délky až po konečky a vmasírujte. Nechte 5 – 10 minut působit.
6. Přidejte malé množství vody, aby se vytvořila pěna a masírujte. Poté důkladně opláchněte, aby ve vlasech nezůstaly žádné zbytky perel.
7. Vlasy upravte jako obvykle.

Chronologiste slibuje změnu již po první aplikaci, tedy obnovu a výživu vlasu. Jaká je realita?


Beauty In Prague INFO: Sada pro domácí použití je krásná, luxusní a velmi vkusně zabalená, od čehož se odvíjí i cena produktu - 2250 Kč. Po přečtení všech informacích v návodu budete mít pocit, že se ve vašich rukou nachází něco zázračného. Aplikace samotná však není určena netrpělivým povahám. Kaviárové perly jsou příliš hutné, a proto po každém zmáčknutí musíte alespoň 10 sekund počkat (perličky se musí rozdrtit a doputovat do aplikátoru), než následně opět vyleze správné množtví. Otrava! Výsledný efekt jsme pak vyzkoušeli na deseti testovaných ženách. Bohužel jediné nadšení projevily klientky, které podlehly záplavě informací, narozdíl od kadeřníků, provádějících celý několika minutový "obřad". Všichni zúčastnění se ve finále shodli na výsledku, který je naprosto srovnatelný s použitím několikanásobně levnější běžné profi masky. Při pozorování jsme navíc zjistili nevhodnost masky na odbarvené-melírované vlasy. Po aplikaci péče Chronologist je totiž velmi těžké je rozčesat. Sada u nás celkově propadla vzhledem k ceně a účinku a především kvůli zdlouhavé a nepraktické aplikaci, při níž jsme ztratili chuť (nejen my, ale i zákaznice) produkt opakovaně použít. Máte-li jinou zkušenost - podělte se s námi. 50%



Žádné komentáře:

Okomentovat