pátek 28. října 2011

GARETH PUGH FOR MAC COSMETICS: VELMI TEMNÁ SPOLUPRÁCE

Do každodenní rutiny temného prince světové módy, návrháře Garetha Pugha, patří vanilkový kondicionér na rty MAC, bledý odstín MAC Studio Fix foundation a především černé linky, které Gareth aplikuje na horní i spodní linku oka a u vnějšího koutku je mírně rozmaže prsty. Není proto náhodou, že vznikla limitovaná kolekce dekorativní kosmetiky MAC právě s podpisem Garetha Pugha. 

Návrhář se podílel na designu obalů i samotných produtků, které do jednoho drží v tmavé a nebarevné estetice. Motiv kostky a ostrých hran se opakuje na černém lakovaném balení všech 18ti kousků z kolekce.

Star produkty celého setu jsou jednoznačně metalické oční stíny v barvách mrazivé šedé (inspirací pro barvu byl povrch střelných zbraní) a tlumené burgundské. Na ně navazují sypké pigmenty se švestkovým a stříbřitě měsíčním nádechem. Make-up očí pak doplní ještě šedá a černá tužka a extravagantní trojúhelníkové umělé řasy. Rty pokryjí rtěnky v barvách vroucí ostružiny a popelavé tělové spolu se dvěma lesky, jež kombinují levandulové, šedé a zlaté podtóny. Dalším vrcholem kolekce jsou tři transparentní laky na nehty s metalicky duhovými odlesky.

Do prodeje půjde kolekce Gareth Pugh for MAC Cosmetics pouze v USA, v obchodech bude od 23. listopadu do 23. prosince 2011. Čechy tato kolaborace bohužel mine, ale už v lednu 2012 se můžete těšit na exkluzivní limitku pod taktovkou Daphne Guinness.









Žádné komentáře:

Okomentovat