středa 19. října 2011

BENEFIT: TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU

Podle našeho názoru se v každé ženě ukrývá střípek z dívčích let. Z období, kdy si hrála s panenkami, milovala kreslené pohádky a půjčovala si maminčino oblečení. I když odroste dívčím střevíčkům, stále se chce líbit. Benefit nejspíš do žen vidí. Jak si jinak vysvětlit stále vzrůstající oblibu této americké společnosti. Vyznačuje se roztomilými obaly produktů, chytlavými názvy, kvalitou, humorem a originálním pojetím celkové prezentace značky. Téměř se chce po zhlédnutí nabídky kosmetiky říct, že si připadáme jak v nádherném a divoce barevném pokojíčku. Jako hold každé slečně, dívce, ženě představujeme tři vánoční sety.




První set s názvem „I’m Glam… therefore I am makeup kit" je zářivý. Pro ty z vás, které si chtějí i v běžném pracovním dni připadat jako movie star. Pokud se po náročném dni rozhodnete zajít na večírek, není nic jednoduššího. Vše najdete pod jednou „střechou“, v jednom pouzdře.
Sada obsahuje:
4 oční stíny: v odstínech růžové, lila a šedé
Girl meets pearl: tekutý rozjasňovač odrážející světlo, který dodá vaší pleti jas
Sugarbomb flush: pudr
Štětec na pudr
Oslňující Ultra Shine: lesk na rty
Řasenka Mini BADgal Lash
Oboustranný aplikátor s houbičkou





"All Decked Out makeup kit" je kapitola sama pro sebe. Když chcete zajít na večírek nebo kamkoli do společnosti s bezchybnou pletí s úmyslem předvést se, budete potřebovat pár pomocníků z této kazety.
Sada obsahuje:
The POREfessional: podklad stahující póry, lehké, bezolejnaté složení zanechává pleť hedvábně jemnou
Benetint: dodává tvářím a rtům barvu
Some Kind-A Gorgeous: bezolejnatý, neparfémovaný, krémově-pudrový make-up, který zanechává pleť hedvábně jemnou




Rčení „do třetice všeho dobrého", není tak daleko od pravdy. Dokonalý make-up, správné šaty...něco přesto chybí. Nejspíš to je "Gina Eau de Toilette and Body Lotion gift set". Pokožka musí vonět! Toaletní voda Gina My Place Or Yours se ráda předvádí. Vlastně z vás chtě-nechtě udělá osudovou ženu, kterou vystihují slova jako provokativní, přitažlivá. Voní po růžovém pepři, bergamontu a mandarince, v srdci najdete pivoňku, divokou malinu a bílou lilii. Spodním tónům kraluje patchouli, tonka fazole a vanilkový lusk. Vše doplní tělové mléko s identickou parfemací.

Žádné komentáře:

Okomentovat