neděle 9. října 2011

TIGI SESSION SERIES: NEJEN PRO KADEŘNÍKY!

Rádi a často měníte styl svého účesu? Hledáte inspiraci na přehlídkových molech, kde vždy najdete originální vlasový styling? Pak je pro vás jako stvořená kolekce stylingových produktů CATWALK SESSION SERIES, která vám umožní snadno a rychle vytvořit na hlavě i ty nejbláznivější vlasové kreace.

V zákulisí módních show a fotoshootingů je vždy cítit „kreativní“ napětí, protože vlasový styling je nutné vytvořit během několika minut. Nikdo si přitom nemůže dovolit sebemenší chybu. Proto zkušení SESSION stylisté důvěřují pouze takovým produktům, na které se mohou 100 % spolehnout. Kolekce CATWALK SESSION SERIES se již osvědčila při mnohých módních show a akcí v New Yorku, Londýně, Milánu či v Paříži. Kreativní tým TIGI je hrdý na to, že tyto nové SESSION stylingové produkty může nabídnout jak vlasovým stylistů, kteří udávají trendy, tak i módně zaměřeným klientům.

Beauty In Prague INFO: Milujeme TIGI SALT SPRAY.
Dodá vlasům "křupavý" pocit, krásně drží a je dokonalý pro plážový look. Spray vlasy krásně nasládle provoní a udrží se po několik hodin. Vhodný pro každodenní použitý, vlasy nemastí, nezatěžuje. 80%

Žádné komentáře:

Okomentovat