úterý 11. října 2011

L´ORÉAL MYTHIC OIL: REVOLUCE V RUCE

Z partnerství L’Oréal Professionnel s nejlepšími vlasovými experty a stylisty se zrodil Mythic Oil - vzácný olej inspirovaný mytickými rituály krásy. Mythic Oil hloubkově vyživuje a usměrňuje vlasy a dodává jim neuvěřitelnou hebkost, lesk a dlouhotrvající ochranu proti vlhkosti. Jedná se o všestranný pečující olej vhodný pro všechny typy vlasů, dokonce i ty jemné, který využívá blahodárných účinků avokádového oleje a oleje z jadérek hroznů.
Produkt je postaven na vyvážené směsi olejů a silikonů. Oleje jsou známi pro své antioxidační vlastnosti, krom toho také vyživuje, chrání, dodává lesk a pružnost. Mythic Oil je obohacen o dva oleje krásy, které zajišťují výživu, lesk a ochranu všem typům vlasů.


Beauty In Prague INFO: Také jste ke všem novým olejům na vlasy, které "zaručeně nemastí" skeptičtí? Můžete být v klidu, nejste totiž sami. S jistou opatrností jsme tedy testovali Mythic Oil. Ačkoliv produkt hlásá, že má luxusní balení, pravdou je, že na něm neshledáváme nic tak elegantního či novátorského. Snad jen zlatou barvu, která vždy potěší. Ať žije plast! Drželi jsme se doporučení a aplikovali pár kapek zahřátých v dlaních do špiček a postupně i do délek. (Ideální je před použitím vlasy z 80% vysušit a rozdělit vlasy na cca osm sekcí. Není to však vůbec nutné, aby olej fungoval.) Poté jsme vyfoukali přes kartáč. Vlasy jsou skutečně hebké a hladké. Že bychom konečně objevili "mytický" olej, po kterém nejsou vlasy jako fritovaný olej? ANO! Mythic Oil nemastí, přímo nadpozemsky voní, a pokud se z vás také stanou závisláci, můžete navíc na konci úpravy vlasů rozetřít kapku v dlaních a znovu aplikovat do vlasů pro maximální lesk. 100% 

Žádné komentáře:

Okomentovat