čtvrtek 13. října 2011

K POUR KARITÉ PEELING MEN: OZDRAVNÁ KŮRA PRO POKOŽKU

Značka byla založena v r. 1998 Jeanenm Marcem Fertem. Jeho cílem bylo nabídnout vlasovou kosmetiku v bio kvalitě, která respektuje osobnost a životní prostředí s certifikací ECOCERT a koncepcí spojit tradici s inovací a vytvořit vlasové bioprodukty s jemnými a delikátními vůněmi. V každé řadě produktů naleznete maximálně 4 výrobky, žádný z nich neobsahuje parabeny nebo PEGy, silikony, ani umělá barviva. Nejsou testovány na zvířatech a použitý parfém je 100% přírodní.

"K POUR KARITÉ Peeling MEN" díky obsaženému pepermintu posiluje schopnost silikonových mikrokuliček, které slouží k odstraňování odumřelých buněk z pokožky hlavy. Skalp je tak důkladně očištěn a mikrocirkulace povzbuzena. Vlasová vlákna jsou zbavena všech zbytků stylingu a jsou ponechány dokonale čisté, revitalizované a lesklé.

Beauty In Prague INFO: Když vás čas od času trápí lupy, jistě vezmete za vděk každým novým pomocníkem. A protože se celý svět pomalu obrací k bio produktům, rozhodli jsme vyzkoušet i tento peeling na zákaznících v prominentním pražském kadeřnickém salonu. Benefitem všech produktů značky K Pour Karité je, že se dají mezi sebou míchat a volně kombinovat, což samozřejmě platí i u tohoto produktu. Můžete jej aplikovat samostatně na mokré vlasy, jemně vmasírovat, opláchnout a pokračovat v aplikaci vašeho běžného šampónu. Druhou možností je přilít peeling přímo do vašeho šamponu a ušetřit tak jeden samostatný krok v péči o vlasy. Po peelingu Karité zaručeně mizí šupiny z pokožky hlavy a umí si poradit i s lehčími projevy lupů. Aplikace peelingu je velmi příjemná, osvěžující a pro dosažení ozdravného efektu ho není třeba používat absolutně při každém mytí, ale například každé druhé nebo každé třetí mytí. Rozhodli jsme se tomuto produktu udělit plné hodnocení, protože je uživatelsky velmi zajímavý a nadmíru příjemný, lze jej použít více způsoby a dokáže přesně to, co proklamuje oficiální tisková zpráva - a naopak neslibuje nic, co by neuměl splnit. 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat