středa 12. října 2011

LABEL.M INTENSIVE REPAIR ŠAMPÓN A KONDICIONÉR: SILNÉ DUO

Samotná značka přišla na svět v Lonýně. Odtud je i ispirace multikulturálním stylem, módou a individualismem. Možná právě proto je label.m oficiálním partnerem londýnského fashion weeku. 
Řada INTENSE REPAIR byla vytvořena pro suché, viditelně poškozené vlasy. Díky komlexu sojových a ovesných aminokyselin obnovuje všechny tři vrstvy vlasového vlákna. Vlasy jsou do hloubky vyživené, posílené a hebké. Revoluční složení obohacené o Enviroshield Complex. Jedná se vysoce koncentrovanou látku obsahující výkonný UV filtr a směs Polysilikonu 15 a výtažku z olivového oleje, barbadoské třešně a avokádového oleje, která chrání vaše vlasy před:

  • blednutím/vymýváním barvy 
  • vnějšími nepříznivými vlivy životního prostředí jako je slunce, vítr ad. 
  • mechanickým poškozováním vlasu, zejména před poškozením teplem (používáním fénu, žehličky, kulmy ad.) 
  • optimalizuje lesk nezatěžuje a zajišťuje snadné vyplachování label.m produktů z vašich vlasů.

Beauty In Prague INFO: Pokud se vám líbí originální balení, pak sáhněte právě po tomto duu. Šampón i péče (kondicionér) jsou barevně odlišené, takže si je nespletete. Otevírání i design jsou shodné. Na spodní straně odejmete víčko a stlačíte malé množství do dlaně. Zhruba o velikosti pětikoruny. Faktem je, že otevírání vymýšlel nějaký lišák, a tak se musí použít trochu síly. Za trochu námahy však dostanete bohatou odměnu. Šampón okamžitě provoní vaši koupelnu a na prstech ucítíte hebkou, silně krémovou pěnu. Najednou máte pocit, jako by to ani nebyly vaše vlasy. Po důkladném opláchutí jemně vmasírujte péči, které postačí pouhá minuta působení. Dporučuji jednou za čas zabalit vlasy do ručníku namočeného v teplé vodě. Až ručník vystydne, vlasy důkladně opláchněte. Výhodou je, že již nemusíte použít žádný styling. Oba produkty nám udělaly obrovskou radost a práce s nimi nás nejen moc baví, ale navíc opravdu fungují. 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat