úterý 18. října 2011

DERMALOGICA OVERNIGHT CLEARING GEL, SVATÝ GRÁL VE VAŠÍ KOUPELNĚ

Ať už vás sužuje aknózní pleť nebo jen občasný pupínek, existuje mnoho "zaručených" kosmetických řad a přípravků, které hlásají, že si s problemtatickou pletí poradí. Opravdu účinných produktů je ale poskrovnu. Co tedy opravdu funguje? Máme tip! 

My nedáme dopustit na Overnight Clearing Gel od americké společnosti Dermalogica. Používáme ho již druhým rokem, doporučili jsme ho několika dalším lidem a slyšíme pouze a jenom chválu. Doposud jsme produkt museli objednávat ze zahraničí online, od začátku října je však sortiment značky Dermalogica dostupný v prestižních kosmetických salonech po celé ČR a SR (seznam prodejních míst naleznete na www.dermalogica.cz).

Čirý gel je nejlepší aplikovat ihned, jakmile pocítíte, že se děje "něco zlého". V tom případě si můžete být prakticky jistí, že ráno nebude místo červené ani zanícené a po pupínku nebude ani stopy. Pokud nestihnete včas zasáhnout a vřídek je již na cestě, produkt pomůže eliminovat zarudnutí a nastartuje bleskové hojení, které můžete na vlastní oči pozorovat během několika desítek hodin. Při pravidelném používání vyčistí i větší plošné projevy akné, nerovnost a drobné jizvičky. 

Za téměř zázračnými vlastnostmi tohoto produktu stojí sloučenina C6H4(OH)COOH, neboli kyselina salicylová v 2% koncentraci. Ta je jako jedna z mála látek schopná proniknout dovnitř ucpaných a zanícených pórů, jejichž obsah vyčistí a zahojí. Zároveň podporuje odlučování odumřelých tkání a podporuje obnovu a růst epitelové tkáně. Kyselina se v kosmetickém průmyslu ve větší koncentraci používá k léčbě těžkých forem akné nebo třeba lupénky. 

Gel neobsahuje umělé parfemace, umělá barviva, minerální oleje, lanolin ani denaturovaný alkohol, a proto ho lze použít i několikrát během 24 hodin bez podráždění nebo vysušení. Genialitu gelu vidíme především v jeho silné účinnosti a maximální šetrnosti. Neštípe totiž ani na citlivé pleti, pokožku zklidňuje, nenapíná, mírní produkci mazu, poskytuje komfort vystresované pleti a je vhodný pro muže i ženy. 

Dermalogica Overnight Clearing Gel, 50 ml, 1350 Kč. 100%

Žádné komentáře:

Okomentovat