úterý 18. října 2011

YSL TOP SECRETS: RE-PLUMPING LIP CONCENTRATE: TROCHU PŘIFOUKNOUT, PROSÍM!

Mnoho kosmetických produktů, slibujících zvětšení rtů, má několik základních problémů. Část z nich zkrátka nefunguje, některé na rtech nepříjemně štípou a brní a nemalé procento z nich způsobuje alergické reakce v okolí úst. Najít proto účinný "nafukovač" rtů je oříšek. Nám se však podařilo objevit velmi kvalitní produkt, který o rty a jejich kontury pečuje, instantně i dlouhohodobě je zvětšuje (nečekejte však prosím zázraky) a vypadá nenápadně a přesto jaksi skvěle.

Nová řada produktů Yves Saint Laurent se jmenuje Top Secrets. Obsahuje noční sérum proti stopám únavy, korektory a rozjasňovače a náš neoblíbenější Re-Plumping Concentrate, Lip & Contour Shaper. Toto bělostné sérum je nadopováno patentovanou aktivní látkou hyalufix, jež hluboko uvnitř rtů obnovuje produkci kyseliny hyaluronové, která tkáň viditelně oživuje zevnitř. Každá molekula kyseliny je na sebe schopna navázat až tisícinásobné množství vody, čímž razantně zvětší svůj objem a tím rty vyplňuje. Včelí vosk v kombinaci s glycerinem pak výrazně hydratují a chrání ultrajemný povrch rtů a navozují příjemný, lehce hřejivý pocit.

Beauty In Prague INFO: Jde především o skvělý a velmi účinný balzám na rty, jež dodá mikroskopický, okem téměř nepostřehnutelný jas. Ještě hodinu po aplikaci je na rtech zřetelně cítit a ústa vypadají hladce, jemně a téměř bez přirozených drobných vrásek. Zvětšující efekt je pak sporná věc, která zřejmě záleží na subjektivním vnímání, a nutno říci, že své jistě udělá i "efekt placeba". Pokud věříte, jsou vaše rty viditelně větší, pokud jste rozhodnuti být skeptičtí, produkt rty nezvětší. Ruku do ohně však můžeme dát za výrazně hydratační, ošetřující a zkrášlující schopnosti tohoto balzámu. Po nanesení lehké vrstvy se během chvilky skutečně dostaví jemné šimrání a už po několika minutách jsou rty jakoby vycpané zevnitř a působí opticky dokonalejším dojmem, zatímco drobné vrásky jsou méně viditelné a hladší. Můžete nanášet pod rtěnku, jako balzám kdykoli během dne nebo jako intenzivní noční kúru. Dalším velkým plusem je i úžasná melounovo-broskvová vůně, totožná s parfemací rtěnek a lesků na rty YSL. Cena 850 Kč za 15 ml. Produkt je v prodeji od října. 90%



Žádné komentáře:

Okomentovat