úterý 18. října 2011

TIGI HAIR IN MOTION: S/S 2012

Po úspěšném Designbloku a Dreft Fashion Weeku můžeme říct, že Praha pomalu a jistě otevírá brány nejen módnímu a designovému průmyslu, ale stále častěji i profesionálnímu kadeřnickému světu. Zároveň je již několik posledních let jasné, že česká kadeřnická tvorba patří do naprosté mezinárodní špičky.



Snad právě proto se 12.10.2011 konala v klubu Sasazu show Hair in Motion nekonvenční značky Tigi. Pod vedením Nicka Irwina (evropského kreativního ředitele značky) a Akose Bodiho (evropský kreativní ředitel pro vzdělávání a školení) jsme měli možnost zhlédnout trendy pro jaro-léto 2012 a to v celosvětovém měřítku mezi prvními. Celá kolekce vycházela z nedávno probíhajících fashion weeku v New Yorku, Londýne, Miláně a Paříži, na kterých se právě kreativci s produkty Tigi podíleli.

Během večera jsme byli svědky tvorby nejen extravagantních až punkových účesů, které pravděpodobně nosit nebudete, ale také příjemných variací na téma street look, který je pro značku Tigi tolik typický. Finále kadeřnické show Hair in Motion pak patřilo skutečně inspirativnímu a jedinečnému představení výtvorů Tigi Couture Hair. Pokud vás tato akce minula, není nic jednoduššího, než se přenést na místo konání prostřednictvím přiložených fotografií. A poté v reálném životě záleží jen na vás, jak moc jste odvážní.





Žádné komentáře:

Okomentovat