středa 9. listopadu 2011

ALTERNA, THERMAL WARMING TREATMENT OIL: ŽHAVÉ ORGIE

Vánoce jsou za dveřmi, období mrazů se blíží … a co na to říkají vaše vlasy? Pokud na hlavě nemáte nic nebo jste se zhlédli v army looku – gratulujeme! Vy ostatní čtěte dál! 

Pokaždé, když se na trhu objeví nová řada produktů na vlasy s novými účinky, chtě nechtě se nás zmocní dojem, že jsme něco zanedbali. V létě chráníme vlasy i pokožku hlavy před sluncem a jakmile léto skončí, začíná hon za dokonalým vzhledem a výživou, které odolá vlivům chladného počasí. Mráz, suchý vzduch venku a teplý uvnitř dokáží zanechat i ty nejzdravější vlasy vyprahlé, křehké a mdlé s tendencí lámat se a elektrizovat. Pro všechny ženy, které mají sušší vlasy se sklonem ke krepacení, žijí v oblastech se studenou zimou nebo jsou vášnivými fanynkami zimních sportů, vytvořila Alterna limitovanou edici Winter Hair Rx. Anti-Static Spray a Thermal Warming Treatment Oil se postarají o to, aby vlasy zůstaly i navzdory drsnému zimnímu počasí silné, krásně hladké a zdravé. A jak si řada vedla, konkrétně Thermal Warming Treatment Oil


Beauty In Prague INFO: Do ruky se nám dostal nenápadně vyhlížející produkt v tmavěmodrém obalu. Mnohem zajímavější je ale způsob aplikace, přesněji fáze, ve které se používá. Vlasy jsme umyli šamponem, opláchli, a poté nanesli olej. Směs jojobového, rozmarýnového, mandlového a slunečnicového oleje se při kontaktu s vlasy okamžitě zahřeje a zajistí hloubkovou hydrataci vlasů a vlasové pokožky. Po dvou minutách (výrobce doporučuje nechat působit 1-3 minuty) jsme přípravek důkladně opláchli. Nebylo třeba použít kondicionér ani masku, stačilo vlasy upravit obvyklým způsobem. První pocity před aplikací byly smíšené, vlastně jediná úvaha se týkala toho, že lehce zbytečný produkt na olejové bázi naše vlasy určitě zmastí. Výsledek však mnohonásobně předčil skeptická očekávání. Vlasy byly heboučké a přesto pevné, nepoletovaly a příjemně voněly. Pro ještě přesnější hodnocení jsme přistoupili k „testování“ na klientkách po jeden celý den v pražském kadeřnickém salonu. Použili jsme stejný postup jako při aplikaci doma v zapářeném sprchovém koutu a výsledek byl naprosto stejný a stejně skvělý. Netvrdíme, že bez tohoto produktu vlasy uschnou jako náš nově zakoupený citrusovník a vlastně všechny ostatní květiny v naší domácnosti, ale pokud jej zařadíte do svého kosmetického arzenálu, budete rozhodně spokojeni. U přípravku jsme nenašli negativum a bez váhání bychom si ho pořídili znovu. Zcela zasloužených 100%.



Žádné komentáře:

Okomentovat