úterý 1. listopadu 2011

DIOR HYDRA LIFE: PRO-YOUTH SKIN TINT: OSMIHODINOVÝ SPÁNEK NEBO …

Poslední dobou málo spíme. V brzkých ranních hodinách se často nacházíme jinde než pod peřinou, ráno se snažíme zařadit do pracovního procesu co nejdříve, a proto bez přestávky hledáme kosmetické produkty, které by maskovaly únavu. A protože jsme puntíčkáři, chtěli bychom, aby ideální přípravek zvládnul všechno v jednom kroku. Dobrá zpráva je, že jsme našli dobrého pomocníka. Ne skvělého a bezchybného, ale příjemného a nenáročného! 

Dior Hydra Life je řada produktů, které mají dodat pleti především vláhů. Set obsahuje hydratační přípravky různé intenzity a textury včetně kolorované báze Pro-Youth Skin Tint s SPF20. Vyrábí se v odstínech 1, 2 a 3. Se světlejší pletí (ve škále MAC produktů NW15-25) je kompatibilní pouze nejsvětlejší odstín a i ten dodá mírně opálený vzhled. Jedná se o tekutý fluid béžovo-bronzové barvy, který v dlani vypadá velmi tmavě, ale rozetřený na obličejí zesvětlá a prakticky mizí. 

Beauty In Prague INFO: Nejde o make-up se silnou krycí schopností, ale zabarvený fluid, který dokonale hydratuje. Pokud nemáte velmi suchou pleť, můžete bez obav vynechat jakýkoli další hydratační krém, což považujeme za hlavní přednost Dior Hydra Life báze. Vaší pleti dodá vláhu, provoní ji (typická mírně parfemovaná vůne Dior make-upů), skryje mírné nedostatky pleti, sjednotí barevné rozdíly a dodá zářivý, odpočatý a zdravý vzhled.

Nanášíme ráno prsty na vyčištěnou pleť slabou vrstvu na celý obličej a krk. Šetřit doporučujeme zejména v očním okolí, protože po několka hodinách se produkt může hromadit v jemných linkách a vráskách. Přípravek je velmi tekutý a poskytuje dostatek času pro dokonalé rozetření do ztracena, resp. nezasychá okamžitě po styku s kůží. Ještě asi 1-2 minuty po nanesení budete opravdu zářit, to ale jen do té doby, než se hydratační složky vpijí do pokožky. 

Nemusíte se bát, že by se báze po obličeji pohybovala nebo stékala, ale rozhodně není otěru odolná a pozor na stopy na oblečení. U smíšené a mastné pleti určitě doporučujeme zafixovat pudrem, protože produkt nereguluje tvorbu mazu ani nezmatňuje. Vydrží solidních 6-8 hodin, ale pokud supluje make-up, je po uplynutí této doby potřeba aplikovat znovu. Příjemný je fakt, že během dne můžete použít jen lokálně na učitá místa. Fluid je totiž možné bez problémů vrstvit. Jedná se o příjemný produkt, se kterým zabijete více much jednou ranou. Jeho použití je nekomplikované a chybám-vzdorné. Vhodný pro ženy i muže. Produkt bychom zakoupili znovu. 70% 

Žádné komentáře:

Okomentovat