úterý 15. listopadu 2011

FACE: OTEVŘETE OČI, OPRAVDU DOKOŘÁN

O dokonalém make-upu sní snad každý. Paradoxně základ netvoří jen dokonalá podkladová báze a přesně zvolení odstín make-upu pro vaši pleť. Tou nejčastěji opomíjenou pomůckou českých žen jsou kleštičky na řasy. Jedna z nejznámějších českých make-up artistek Margita Skřenková na ně nedá dopustit. Focení žádné fashion story nebo příprava módní přehlídky se bez nich neobejde. Pokud vás minula éra umělých řas a chcete "vystačit" jen se svými brvami, samotná řasenka zázraky nesvede. Tím spíš pokud jste se nenarodili s dokonale dlouhými a natočenými řasami.


Použití je přitom bleskové a jednoduché. Výborná je například společnost Tweezerman, jež má v sortimentu hned několik druhů kleštiček, anebo cenově velmi dostupné Max Factor. Princip je snadný: vložíte řasy do kleští a stlačíte na dobu 5 - 10 vteřin. Pro dokonalejší efekt doporučujeme nahřát kleště horkým vzduchem z fénu na cca 2 - 5 vteřin. K oční lince přikládáme samozřejmě ujištěni, že se nepopálíme. Na závěr zafixujte řasenkou.


Doufáme, že již zítra vezmete útokem obchody a ještě téhož dne ze sebe vytvoříte okatou krásku. Nákup může být snažší díky naším typům na kvalitní a osvědčené nástroje:


Tweezerman - plastový model
Max Factor
Chanel
Tweezerman - kovová klasika








Žádné komentáře:

Okomentovat