pátek 18. listopadu 2011

LEE STAFFORD, ARGANOVÝ OLEJ: MAROCKÝ KRASAVEC

Ve světě kadeřnických přípravků to v poslední době vypadá jako v nějakém závodě na zpracování oleje. Během posledních pár měsíců se na našem trhu vyrojila spousta pečujících přípravků na olejové bázi a začal kolotoč marketingového předhánění a soutěžení o "ten nejlepší" olejíček. Alterna má svůj Bamboo smooth suchý olej a kapky, Kérastase zase Elixir Ultime, ĽOréal Mythyc Oil, Schwarzkopf pro změnu BC Oil Miracle. Každý ze zmíněných produktů nám prošel rukama a byli jsme s nimi více méně spokojeni. 


Tuto olejovou selanku dnes rozeženeme dalším kandidátem, ať máte z čeho vybírat. Na úvod se sluší a patří řict, že Argan Oil od Lee Stafforda máme ve své výbavě už nějakou dobu. 


Lee Stafford, Argan Oil
Vyživující arganový olej se zázračnými účinky na zdraví vlasů pochází z Maroka. Obsahuje mnoho prospěšných složek, které o vlasy intenzivně pečují a dodávají jim luxusní pocit zdraví! Domorodé marocké ženy ho používají k péči o vlasy a pokožku již po staletí kvůli jeho příznivým účinkům proti ztrátě hydratace v nelítostném pouštním klimatu.

Tento zázračný vyživující olej je velmi lehký a hodí se k ošetření všech typů vlasů. Díky obsaženému komplexu Pro-Argan™ a dalším speciálním složkám tento zázračný olej vytvoří měkké, krásně lesklé a zdravé vlasy, aniž by je zatížil. 



Beauty In Prague INFO: Na první pohled nenápadný, malý a celý růžový, drží colorit s ostatním sortimentem této značky. Performanci produktu prakticky není co vytknout. Produkt se aplikuje do mokrých vlasů před tepelnou úpravou nebo/a do suchých vlasů pro dodání lesku a extra péče pro konečky. Testováním prošly opravdu všechny typy vlasů přes šedivé, jemné, krepaté, barvené, melírované. Aplikujeme pár kapek do dlaně, rozetřeme v dlaních a nanášíme standartně, tedy: nejprve do špiček vlasů, poté postupujeme výš až ke středu (délek) vlasů. Používejte spíše menší množství a poté přidávejte. Možná díky správné aplikaci vlasy nebyly mastné. Úprava vlasů je díky Argan Oil opravdu snažší a vlasy vypadají velmi zdravě. Snad oproti některým konkurentům se nám zdály méně okatě lesklé. Někdo upřednostní leskem potažený vlas, jiný přirozeně a zdravě vypadající ... konečně záleží na vás. 90 %


Žádné komentáře:

Okomentovat