úterý 15. listopadu 2011

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, ESSENTIAL LOOKS: JSTE OPRAVDU TRENDY?

O soutěži Kadeřník roku bylo napsáno již mnohé. Tento celosvětový fenomén, zaštítěný značkou Schwarzkopf Professional (koncern Henkel), vyvrcholí v České republice 4. února 2012. Ve stejný den se v Praze odehraje celosvětová premiéra nejnovější kolekce této značky pro jaro/léto 2012, nazvaná Essential Looks Part 1. Přehlídka a tvorba nejsoučasnějších střihů, barev a stylingů poputuje z české metropole v přímém přenosu on-line do celého světa. 

Každá vlasová značka se při vytváření kolekcí inspiruje něčím jiným a všechny kolekce můžeme ve své podstatě považovat za vyjímečné, ať už inspirací nebo způsobem vytváření. Například Goldwell si zakládá na spolupráci s výherci své celosvětové soutěže Trend Zoom, L´Oréal opěvuje nejrůznější textury a nadčasovou klasiku a konečně Schwarzkopf se řídí právě uplynulými fashion weeky.

Neunikla nám slavnostní on-line prezentace té doposud poslední kolekce Schwarzkopf Essential Looks z Budapešti. A než se Praha stane středobodem kadeřnického světa, nastal čas si jí připomenout:


Žádné komentáře:

Okomentovat