pondělí 7. listopadu 2011

CLINIQUE ANTI-BLEMISH SPOT TREATMENT GEL: POSLEDNÍ ZÁCHRANA

Všichni víme, že nechtěný pupínek se na obličeji objeví zpravidla v den, kdy potřebujete vypadat výborně. Máme pro váš řešení pro chvíle, kdy je opravdu nejhůř a potřebujete instantně vyléčit a zamaskovat vzniklou pohromu. 

Clinique Anti-Blemish Spot Treatment je bezbarvý a neparfémovaný gel v lahvičce o obsahu 15 ml, jenž se prodává za 490 Kč. Aplikuje se na vyčištěnou pleť v tenké vrstvě. Výrobce proklamuje, že přípravek rychle zasychá, redukuje pupínky, podporuje hojení a uklidńuje začervenání. My s ním souhlasíme! 

Beauty In Prague INFO: Pokud vyraší na tváři nebo na těle nechtěný host, omyjte postižené místo a před jakýmkoli dalším produktem naneste Clinique gel, nejlépe vatovou tyčinkou, abyste zamezili přístupu bakterií. Pak se připravte na jedno drobné "ale", které však stojí za to vydržet. Gel po styku s pokožkou štípe jako čert, obzvlášt při kontaktu s podrážděným místem. Obsahuje totiž alkohol a pálí jako staré dobré předrevoluční dezinfekční drijáky. Pokud ale na pár vteřin zatnete zuby, velmi rychle se vpije a aniž by byl na pokožce jakkoli patrný, přemění se v sametový film. Skvělý je zejména na redukci začervenání, které se znatelně zmenší už během několika prvních minut.

Gel se dá výborně vrstvit, redukuje maz, vyhlazuje postižené místo a je ideální jako podklad pro nanesení korektoru nebo make-upu. Během dne ho pak můžete kdykoli znovu nanést na stejné místo, aniž by se kupil a vypadal nepřirozeně. Znovu a znovu je schopen se beze zbytku vpít do kůže. Pokud vám na pleti zbylo po vřidku už jen znaménko, produkt nastartuje zrychlené hojení a jizvička zmizí mnohem rychleji než obvykle. 80%

Žádné komentáře:

Okomentovat