sobota 26. listopadu 2011

TONI&GUY, OPLETALOVA ULICE: HLAVNĚ VKUSNĚ!

Značku Toni&Guy není třeba dlouze představovat. Jedná se o osobitý koncept kadeřnických salónů, který připravuje pro své klienty pravidelné kolekce a vytváří jedinečné střihy, techniky melíru, natáčení apod. Pravidelně se podílí na světových týdnech módy a nyní rozjel svůj čtvrtý salon v Opletalově ulici na Praze 1. 

Na slavnostním otevření této komorněji laděné pobočky T&G se dostavil i spoluzakladatel celého impéria Toni Mascolo. V Česku a na Slovensku najedeme celkem pět salonů. Tři v Praze, jeden v Brně a další v Bratislavě. 


Nejnovější salón se nachází v již zmiňované Opletalově ulici, v přízemí krásné funkcionalistické stavby z 20. let minulého století. Styl se promítnul i do samotného interiéru, který je laděn do osvědčené černo-bílé kombinace. Naproti vchodu se nachází recepce, v prostoru najdeme šikovně usazených 7 kadeřnických křesel a tři masážní křesla na mytí. Ve výlohách pak krásné vizuály z aktuální kolekce Alignment. Nám se designová úprava i atmosféra v salonu velmi líbí. V sortimentu nalzenete vlasovou kosmetiku label.m, a osvědčený Schwarzkopf Professionel. Přípravky obou značek je zde možné rovněž zakoupit.


Žádné komentáře:

Okomentovat