neděle 20. listopadu 2011

L´ORÉAL PROFESSIONNEL MÁ SVÉ SUPER HRDINY

Je to tady! Blíží se konec roku 2011 a s předstihem nám vlastním vás už teď chceme naladit na nejnovější produkty valící se na náš trh jako lavina. Lavina je nenápadná, za to dorazí s mohutnou silou. L'Oréal se v nové limitce inspiroval super hrdiny a podle nás i Schwarzkopf professional i jejich drogeriovou Got2b.


Superhrdinové reprezentují hodnoty spravedlnosti a pořádku již více než 75 let. Jsou známí jako nepřemožitelní ochránci nevinných a bojovníci za naši planetu. Jsou součástí naší představivosti a pro mnohé vzorem. Mimo to jsou však okamžitě rozpoznatelní díky jejich nenapodobitelnému vzhledu. Kromě naší představivosti jsou nyní více než kdykoliv předtím k vidění v komiksech, seriálech či v oblíbených filmech v kině. L’Oréal Professionnel se inspiruje nezaměnitelným lookem superhrdinů a představuje novou řadu stylingových produktů pro tecni.art s názvem Super Style Heroes. V roli třech superhrdinů se představí: Bad Mud, Horizon Fix a Super Dust.





Bad Mud: tvarující hlína pro "zničující" rozcuch. 
Hlínu znají především panští klienti i nyní v sérii Homme s názvem Clay. Hlavním rozdílem je zde nový přebal a hlavně odvážnější aplikace. O složení, lépe řečeno o inovaci bohužel zatím nevíme. I tak patří hlína k nejzábavnějším produktům pro vytvoření matného, přirozeného vzhledu se silnou fixací. 


Horizon Fix: pozvednout kořínky a postavit se gravitaci.
"První sprej pro horizontální fixaci účesu určen na precizní aplikaci ke kořínkům." Fixační prej pro neuvěřitelný objem, oslnivý lesk a supersilnou fixaci. Aplikuje se do vlkých vlasů po pěšínkách, pomocí prstů se vmasíruje ke kořínkům. Stejnou aplikaci znají klientky s přípravkem volume lift. Horizon Fix je ale maximálnější.


Star Dust: extravagantní objem a matný vzhled.
"První stylingový pudr od L’Oréal Professionnel, který nezanechává bílé stopy a dodá Vašim vlasům dlouhotrvající objem a matný efekt." S tímto pudrem docílíte dokonale rozcuchaných looků. stačí aplikovat do středních délek nebo do konečků. Ideální i pro rychle se mastící vlasy. Tento produkt je pro L´Oréal skutečná novinka. Inspiroval se u svého německého konkurenta, který DUST IT označil za nejprodávanější styling. 


Žádné komentáře:

Okomentovat