středa 30. listopadu 2011

JAKÝ JE NEJKVALITNĚJŠÍ MELÍR 2011?

Již několik let uděluje americký internetový server behindthechair.com ceny pro nejprestižnější profesionální kadeřnické produkty, s názvem Stylist Choice Awards. Celkem 30 kategorií a stejný počet vítězů. Rozhodli jsme se věnovat pozornost této stále respektovanější soutěži a představíme výherce a značky, které naleznete i na našem trhu.   

V kategorii "nejlepší odbarvující produkt" bylo nominováno celkem 5 značek a produktů: Goldwell SilkLift, Matrix Colorgrahpics, Paul Mitchell Lighten Up, Redken Blonde Icing, Scruples Blazing. Zaregistrovaní čtenáři pak mají možnost hlasovat. Který produkt Amerika miluje a hlas lidu jej zvolil jako nejlepší?   

GOLDWELL SILKLIFT - pečující melír. Jedná se o vysoce účinný zesvětlovač s nejvyšší šetrností pro stále lesklejší, zdravější vlasy a hedvábnou hladkost. Nový Silklift umožňuje zesvětlení kombinací rychle působícího zesvětlovače, který vlasy zesvětlí až o 7 odstínů. Výsledkem je zářivá blond barva a lesklé, hedvábné a zdravé vlasy. Tajemství tohoto melíru mimo jiné spočívá v použití koncentrovaného séra obsahující hedvábný proteinový komplex, který chrání vaše vlasy během procesu zesvětlování a zanechávající vaše vlasy hedvábně jemné a lesklé. Bez zničených a krepatých vlasů.

Melír Silklift se skládá ze tří inovativních produktů: vysoce účinného zesvětlovače pro silné a na míru připravené zesvětlení, jež je ve dvou verzích, přizpůsobené struktuře vlasů a potřebám zesvětlení, dále pak z upravujícího krémového developru pro jemnost a vyrovnanost struktury vlasů během zesvětlovacího procesu a do třetice je to vysoce koncentrované sérum poskytující péči a ochranu namáhaným vlasům, jež vyrovnává jejich strukturu již během barvení. Ochrana vlasové struktury je důsledkem vzácných lipidů, které pokrývají vlasy a chrání je před ztrátou přirozené vlhkosti a snižují lámavost vlasů. Zesvětlující látky lépe a rovnoměrněji pronikají do vlasů a melanin je z nich lépe eliminován. Zesvětlení vlasů je tak čistší, přesnější a rovnoměrnější.






Žádné komentáře:

Okomentovat